- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.361
Allah razi olsun canim. Yemin ederim sabahtan beri elimde telefon surekli arastirma icindeyim kanamam durmadi. Esim surekli gitmek istemiyor hastaneye cok ustune dustugumu soyluyor.S Sabirsiz-bklyn 2 günde bir bhcg baktır canım artış varsa düzenli bir problem olmaz ,birde mutlak yatak istirahati yap mümkünse yataktan kalkma ,hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
O zaman ilacini kullan yat dinlen evham yapma esin doğru demiş:) Allah sana bagislasin bebeginiCanim doktor bana zatn progestan folik ast verdi kullanyrm. Esimde surekli surekli yeter artik bu kadar evham diyor.
Canim dayanmadim acile gttim beta yapikdi 91.98 olmus degerim. Doktor kanama olmasi normal olabilir dinlen bolbol su ic dedi.O zaman ilacini kullan yat dinlen evham yapma esin doğru demiş:) Allah sana bagislasin bebegini
Kanaman adet kanaması gibi mi cnm. Nasıl ? Ama normalmş başta kanama olmasıCanim dayanmadim acile gttim beta yapikdi 91.98 olmus degerim. Doktor kanama olmasi normal olabilir dinlen bolbol su ic dedi.
Canim doktor bazi insanlarda gebeliğin ilk haftalari kanama olabilir dedi.kadin doguma tekrar git dedi. Kanamam adet kanamasi gibi degil yani bi ped dolusu kadr degil ama rengi taze kan rengi fakat afadersniz kokusu flnda yok. Hani adet kanındaki koku yok.ama rengi gayt guzl kipkirmizi. Ve suan sanki kasiklarima bisey saplayip geri cekiyorlr ve bu agri genelde aksamlari oluyor. Ama bulantim felan yok simdilikKanaman adet kanaması gibi mi cnm. Nasıl ? Ama normalmş başta kanama olması
Moralini bozma inş bebişin tutunur sana.Canim doktor bazi insanlarda gebeliğin ilk haftalari kanama olabilir dedi.kadin doguma tekrar git dedi. Kanamam adet kanamasi gibi degil yani bi ped dolusu kadr degil ama rengi taze kan rengi fakat afadersniz kokusu flnda yok. Hani adet kanındaki koku yok.ama rengi gayt guzl kipkirmizi. Ve suan sanki kasiklarima bisey saplayip geri cekiyorlr ve bu agri genelde aksamlari oluyor. Ama bulantim felan yok simdilik
Aminnn insallah. Rabbim isteyen herkese saglikli gebelik ve sonrasinda da saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah tez zamanda inşallahMoralini bozma inş bebişin tutunur sana.
Taze havuc suyu sık ic canim bebegin tutunmasına yardimci olurmus kan akisini hizlandirarakAminnn insallah. Rabbim isteyen herkese saglikli gebelik ve sonrasinda da saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah tez zamanda inşallah
Onu hic duymadim canim. Normalde ben yogurt hic yemezdm ama bu ay hep yogurt yedim halada yiyorm sutte iciyrm ama havuc suyunu hic bilmyrdum.ama yarin yapcam onuTaze havuc suyu sık ic canim bebegin tutunmasına yardimci olurmus kan akisini hizlandirarak
Gozunaydin bak deger guzel çıkmış kanamalar yerlesmediirCanim dayanmadim acile gttim beta yapikdi 91.98 olmus degerim. Doktor kanama olmasi normal olabilir dinlen bolbol su ic dedi.
Canim belirlenen sure doldu yarin okuyabilir misinDaha okuyamadım canım ne zamana okumam lazım
Tsk edrm cnm. Insallah da artar yineGozunaydin bak deger guzel çıkmış kanamalar yerlesmediir
Bol baharatli yemek taze havuc suyu bide ananasti galiba canim bunlar bebegin yerlesmesine yardimci olurmus kan akisini hizlandirdigi icin.. Hatta tup bebekte transferden sonra duzenli tüketilmesi oneriliyormus ananasti galiba ya tam emin olamadim o meyveden, arastirir dönüş yaparım sana canim havuc suyundan eminim amaOnu hic duymadim canim. Normalde ben yogurt hic yemezdm ama bu ay hep yogurt yedim halada yiyorm sutte iciyrm ama havuc suyunu hic bilmyrdum.ama yarin yapcam onu
Bol baharatli yemek taze havuc suyu bide ananasti galiba canim bunlar bebegin yerlesmesine yardimci olurmus kan akisini hizlandirdigi icin.. Hatta tup bebekte transferden sonra duzenli tüketilmesi oneriliyormus ananasti galiba ya tam emin olamadim o meyveden, arastirir dönüş yaparım sana canim havuc suyundan eminim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?