- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.321
Kizlar kimse birşey yazmadi var mi sayfayi devam ettirebilecek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasaAllah gözünaydin canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bol bol ya mubdi oku tuvaletten baska kalkma korkma lekelenmeler çoğu kiside oluyor.Kizlar rabbime cok şükür olsunki hamileyim. Tez zmanda insallah sizlerde hamile olursunuz lutfen tekrar bana dua edrmisiniz ismim gamze biraz sikintilarim var lekelenmelerim oluyor
Edanur86 için okudum. Allah kabul eder inşaallah.Edanur86 icin 682 okuyoruz Süre perşembe ikindine kadar
1- annesinineseri [/USER]
3- nursevdi
4- @cansu_tr
5- K Khvekokusu20
7- S Sabr-Sukur-Dua
8- Edanur86 mazeretli
9- @Vavin [/USER]
10- A almasy
Okumaya başlayabiliriz
Kizlar rabbime cok şükür olsunki hamileyim. Tez zmanda insallah sizlerde hamile olursunuz lutfen tekrar bana dua edrmisiniz ismim gamze biraz sikintilarim var lekelenmelerim oluyor
Canim eski liste olan mesaji cevapla diceksin en üstteki alintilamak icin olan Dil-i bitab post vs yazan yeri siliceksinBen listeyi devam ettirmek isterim. Becerebilir miyim bilmiyorum. Ama bana yardımcı olursanız kabul ederim. Dil-i bitab
Evet canim yumurta buyutucu igne ve catlatma ignesi kullandim.fakat galiba yumurtam gec catlati cok gec dollenme olmus olmasi lazim ki beta hesabina gore daha 1 haftalik suan tam tutunma yerlesme zamanlari. Ve bu esnadada kanamam oluyor.iki gunde bir kan tahlili yaptırdık betada artislar var doktor hamilesn dedi suan cok yeni goremem ama dedi.1 hafta sonra tekrr kan ver dedi. Yatıyorum uzaniyorum bolbol dua edyrm rabbim insallah devamini nasip eder bana. Ve darisi isteyen herkese insallah. Kanamadan dolayı cok sevinemedm ben ama tahlilde ve idrar testinde pozitifi gormek bile yetti banaMasaAllah gözünaydin canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bol bol ya mubdi oku tuvaletten baska kalkma korkma lekelenmeler çoğu kiside oluyor.
Bu ay igne mi kullanmistin
Canim kanama yerleşme kanamasifirkanamasidir yuksek ihtimal artis nasip kaç kaç ciktiEvet canim yumurta buyutucu igne ve catlatma ignesi kullandim.fakat galiba yumurtam gec catlati cok gec dollenme olmus olmasi lazim ki beta hesabina gore daha 1 haftalik suan tam tutunma yerlesme zamanlari. Ve bu esnadada kanamam oluyor.iki gunde bir kan tahlili yaptırdık betada artislar var doktor hamilesn dedi suan cok yeni goremem ama dedi.1 hafta sonra tekrr kan ver dedi. Yatıyorum uzaniyorum bolbol dua edyrm rabbim insallah devamini nasip eder bana. Ve darisi isteyen herkese insallah. Kanamadan dolayı cok sevinemedm ben ama tahlilde ve idrar testinde pozitifi gormek bile yetti bana
Canim ben tedavi oldugm icin cok sabirsiz davrandim adet gunumde idrar testi yaptim cok silik cikti o gun kan tahlili yaptirdm.5.98 cikti doktr iki gun sonra tekrarla dedi dun yaptirdim betam 29.60 cikti. Doktr artis var fakat cok yeni dikkt et dinlen dedi.1 hafta sonra da tekrr yapmami istedi betayiCanim kanama yerleşme kanamasifirkanamasidir yuksek ihtimal artis nasip kaç kaç cikti
Artisin gayet guzel canim.Canim ben tedavi oldugm icin cok sabirsiz davrandim adet gunumde idrar testi yaptim cok silik cikti o gun kan tahlili yaptirdm.5.98 cikti doktr iki gun sonra tekrarla dedi dun yaptirdim betam 29.60 cikti. Doktr artis var fakat cok yeni dikkt et dinlen dedi.1 hafta sonra da tekrr yapmami istedi betayi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağlıkla kucağına al yavrunu :)Ki suan benim adetimin ustunden 3 gun gecmis oldu. Yani cok yeni
Aminnn kuzum aminnn rabbim isteyen herkese saglikli gebelik ve sonrasinda da saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahHayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağlıkla kucağına al yavrunu :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindimEvet canim yumurta buyutucu igne ve catlatma ignesi kullandim.fakat galiba yumurtam gec catlati cok gec dollenme olmus olmasi lazim ki beta hesabina gore daha 1 haftalik suan tam tutunma yerlesme zamanlari. Ve bu esnadada kanamam oluyor.iki gunde bir kan tahlili yaptırdık betada artislar var doktor hamilesn dedi suan cok yeni goremem ama dedi.1 hafta sonra tekrr kan ver dedi. Yatıyorum uzaniyorum bolbol dua edyrm rabbim insallah devamini nasip eder bana. Ve darisi isteyen herkese insallah. Kanamadan dolayı cok sevinemedm ben ama tahlilde ve idrar testinde pozitifi gormek bile yetti bana
Aminnn canim cok sagol rabbim herkese nasip etsin.R
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim
Amin canim insallahAminnn canim cok sagol rabbim herkese nasip etsin.
Cok zor bir surecteyim insallah haftaya degerim daha cok artar sonrasnda insallah once keseyi sonra kalp atislarini duymak nasip olur inşallahAmin canim insallah