- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.281
Tamm caninmSıradaki arkadaşta bende okuyacağım canım bilgin olsun
nyks_42 icin 530 tane okuyoruz。Süre cumartesi öğlene kadar
1-annesinineseri [/USER]
3-nursevdi
4- C cansu_tr mazeretli
5- K Khvekokusu20
7- S Sabr-Sukur-Dua okudu
8-Edanur86
9- V Vavin [/USER]
10- @almasy okudu
Okumaya başlayabiliriz
Edanur86 canim test gunu ne zaman
Canim 2.9 pek rastlanan bir sonuc degil 0-1 arasinda cikiyor genelde erkende yapmissin bence kanaman baslamazsa tekrar et testi.Bu arada sökülmek icin emin olmadan hicbir sey kullanma .Allahim daha fazla aratmasin tez zamanda melegini gondersinCanım test günüm dündü ama ben dayanamadım 1gün erken yaptım maalesef 2.9 cıktı negatif yani.
Rabbimin bi bildiği var hakkımızda herşeyin hayırlısı ne diyelim.
Bunda cok umut etmiştim 11yıldır bekliyorum bu benim 7 inci denememdi tam 3tane embriyo transfer edildi hatta doktor karşı cıkmasına rağmen biz illede 3olsun dedik cünkü cok deneme yapmıştık ama Rabbimin taktiri hiç biride tutunmadı.Tevekkül etmekten başka elimizde gelen bişey yok.ilaçları kestim şimdide kanamayı bekliyorum.son 2 tane dondurulmuşum var inşallah Rabbim onları bana nasip eder hayırlısıylan.
Pek belirtim yoktu adet olcak gibi agri oluyordu ama diger aylara nazaran cok daha nadir .bir de göğüs hassasiyeti o da hep oluyordu. Suphelenecegim bir belirti hic olmadi simdide yok.Dil-i bitab gebelik belirtilerin nelerdi cnm
Canim 2.9 pek rastlanan bir sonuc degil 0-1 arasinda cikiyor genelde erkende yapmissin bence kanaman baslamazsa tekrar et testi.Bu arada sökülmek icin emin olmadan hicbir sey kullanma .Allahim daha fazla aratmasin tez zamanda melegini gondersin
?nyks_42 icin 530 tane okuyoruz。Süre cumartesi öğlene kadar
1-annesinineseri [/USER] okudu
3-nursevdi okudu
4- C cansu_tr mazeretli
5- K Khvekokusu20 okudu
7- S Sabr-Sukur-Dua okudu
8-Edanur86 okudu
9- V Vavin [/USER]
10- @almasy okudu
Okumaya başlayabiliriz
Tamam canimDil-i bitab canım az önce lekelenmelerim başladı,1hafta 10gün sürebilir bitince tekrardan dualara katılırım inşallah.
Herkes okudu bitti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?