- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.161
Bosver canim kalsin :)Dil-i bitab ben sana okumaya başlamıştım ama...
Benim payimi okusan olur mu canim cok duam var da sıkıştim :) 574 tane benimDil-i bitab canim benim mazeretim carsamba biter persembe okumaya baslayabilirim yeniden paylastir istersen cansu nun duasini perseme aksama bitiririm Allahin izniyle
Benim payimi okusan olur mu canim cok duam var da sıkıştim :) 574 tane benim
Evet cnim Allah razi olsunOlur canim okurum :) cansu icin okuycam degil mi
Senden de canimEvet cnim Allah razi olsun
Canımmm gözün aydıınn.. takvimi yapmak uğurlu geldi desene :) çok sevindimm... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Sahol Allah razi olsun canim amin Rabbim hepinize gostersinCanımmm gözün aydıınn.. takvimi yapmak uğurlu geldi desene :) çok sevindimm... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...
C cansu_tr icin 600 tane okuyoruz. Sadakasini ayirinca tabi. Süre persembe aksama kadar
1-annesinineseri [/USER]
3-nursevdi
4- C cansu_tr
5- K Khvekokusu20
7- @nyks_42 mazeretli
8- S Sabr-Sukur-Dua
9-Edanur86
10- V Vavin [/USER]
Ayırdım canım
Tamam canim senin payni ben okurumDil-i bitab canım ben mazretlendim bitince haber vereyim
[/QUOTE]C cansu_tr icin 600 tane okuyoruz. Süre persembe aksama kadar
1-annesinineseri [/USER]
3-nursevdi
4- C cansu_tr
5- K Khvekokusu20
7- @nyks_42 mazeretli
8- S Sabr-Sukur-Dua
9-Edanur86
10- V Vavin [/USER] mazeretli
Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Cok sagol canim insAllah sen de saglickla kucagina al aminnn Rabbim isteyen herkese versin❤❤Canımmm çok sevindim gözün aydın daha geçen gün konuşmuştuk, sağlıcakla gelsin inşallah mucizemizDarısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?