• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat edinme

yetim37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
38
Merhaba 12 yıllık evliyim çocuk olmadı bu kararı ara ara almak için çabalıyorum cesaret gelmedi izmir'de yaşıyorum eşim 42 ben 37 bebek degılde hem sıra gelmesi açısından hem yıllar açısından 5/6 yaşında çocuk evlat edinmek istiyorum bu sürecte olan var mı e devletten ön başvuru yaptım ama veri aksama oldu diye olmuyor evlat edinip sürecini ve sonrasını olumlu atlatan var mı

bizim karşı komşumuz evlatlık edindi yasal prosedürü bilmiyorum ama çok mutlular. bu ara çocuk olmama sebebi nedir özel değilse paylaşabilirmisin. yaşın hamile kalmaya uygun hala

Merhaba 12 yıllık evliyim çocuk olmadı bu kararı ara ara almak için çabalıyorum cesaret gelmedi izmir'de yaşıyorum eşim 42 ben 37 bebek degılde hem sıra gelmesi açısından hem yıllar açısından 5/6 yaşında çocuk evlat edinmek istiyorum bu sürecte olan var mı e devletten ön başvuru yaptım ama veri aksama oldu diye olmuyor evlat edinip sürecini ve sonrasını olumlu atlatan var mı
Bende araştırma içerisindeyim eğer sürecinizin devamı gelirse paylaşırsanız çok sevinirim

Back
X