Evlat edinilen bebek içinde evde mevlüt okutulurmu?

macellann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
8
0
1
33
Merhabalar. Evlat ediniyorum henüz sıramız gelmedi. Ama merak ettigim birşey var. İnsanlar bebek doğurduğu zaman onun hayrina evde mevlt okuturlar. Bizim gibi evlat edinenler, onun için mevlüt okutanlar varmi? Ne yapsam bilemedim bilen varsa bana bilgi verebilirmi?

Merhaba inanın bana evlat edineceğiniz bebek için okuttugunuz mevlüt daha da hayırlı olacaktır. Eğer böyle güzel bişey yaparsanız ne mutlu ona ayrıca artık o sizin bebeğiniz gönlünüzden ne geciyorsa en güzellerini yapın lutfen

Çok tesekkür ederim

Yoo biz okutmadik
Biz insan değiliz demek ki

Merhaba arkadaşım;
Ben de aynı süreçteyim evlat edinme sırasında bekliyorum...Gelecek olan bebek yavrumuz olacak ,diğer çocuklardan hiç bir farkı yok ona ve kendine ne yapılması gerekiyorsa yap içinde ukte kalmasın...Kimin ne dediğini umursama...Onlar bu zamana kadar yok cinsiyet partisi ,yok 6 ay kınası yok ,doğum günlerini göstere göstere yaparken sıkıntı yoktu...Siz yapınca mı olacak hem yapmak istediğin mevlüt okutmak adına ne güzel Rabbimizin huzurunda ... Boşver arkadaşım içinden ne geliyorsa göğsünü gere gere yap gelecek olan evlat ne kadar şanslı ki sizin gibi yüreği güzel,düşünceli bir annesi olacak...İnşallah tez zamanda kavuştursun sizi evladınızla..

Bende bilemiyorum çevremden bazilari gerek yok senin çocuğun degil sen doğurmayacaksın derken, bazılari okut diyor bende ne yapacağımı şaşirdim
Ohooo siz diğerlerinin soylediklerine bu kadar bakacaksanız. Şey de mi diyecekler gelecekte, şunu alma o senin çocuğun değil, okula gönderme onu sen dogurmadın. Evlat edinmenin amacını anlamanız lazım önce. O sizin çocuğunuz oluyor artık siz onun annesiniz. Dogurdugunuz çocuktan hiçbir farkı olmaması gerek gözünüzde. Ona ne yapacaksanız aynılarını yapmalısınız.

Okutursun niye okutulmasin ki, ne zararı olur kii???
Bende bilemiyorum çevremden bazilari gerek yok senin çocuğun degil sen doğurm derken, bazılari okut diyor bende ne yapacağımı şaşirdim
Çok tesekkür ederim. Gercektende içimde ukte kalacak. Tamam yapıcam inşallah gerçekten beni çok motive ettiniz haklisiniz herkes istedigini yapıyor bizim eksiğimizmi var bence fazlamiz bile var umarım sizde bir an önce kavuşursunuz evladinıza. Tekrar teşekkürler bu güzel yorumunuz için

illa dogurmaniz mi lazim. Evlat edinmissiniz iste evladiniz gibi her seyi yapacaksiniz, aksi takdirde ne anlami kalir ki evlat edinmenizin? Oyle soyleyenlere dogurmamis olabilirim ama o benim cocugum demelisiniz konu acmaya gerek yoktu o yüzden. Mevlut oylesine bile okunur yani anlayamadim ben kafalari

Tesekkürler haklısinız

Merhaba bizde sizin gibi ayni yoldayız ve bizde sırada bekliyoruz rabbim nasip ederse o günler gelirse eğer bebeğime güzel olan herşeyi yapmak istiyorum bebek mevludu dış partisi doğum günü vs gibi ona güzel anılar biriktirmek istiyorum lütfen sizde içinizden ne geliyorsa yapın yavrunuza ne demek sen doğurmadın çok çirkin bi laf biyolojik olarak doğru olsada bizler yıllardır onun yolunu gözlüyoruz ve kalben anneyiz ve buna herkes cesaret edemez

Sonuçta evladınız degil mi. Tıpkı öz cocugunuz için ne yapacaksanız onun için de yapın. Okutmak istiyorsanız okutun.

Senin çocuğun değil diyen insanları hayatınızdan derhal uzaklastirin. o çocuğa yara açacaklar belli. Ne demek senin çocuğun değil, niye evlat edinip soyadınızı veriyor kutugunuze alıyorsunuz o zaman.kanunen öz cocugunuz oluyor. Dogurdugumuz çocuğun ne hakkı varsa aynısını sahip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…