- 16 Kasım 2018
- 4
- 2
- 1
Ama soyle dusunuyorum.herkesin sartlalri farkli ben turkiyenin baska illeride.olabilir ve baska seyler soyledi kabul.ettik etmedik.sizin sira ondeymis bayagi bana cokmu varki ama bana dediki belki biay belki bes ayda bekleyebilirsin dedi ensonBende kız bekliyorum yaşım 35 sıram 8
Siz daha ondesiniz siz 5 ben 8Ama soyle dusunuyorum.herkesin sartlalri farkli ben turkiyenin baska illeride.olabilir ve baska seyler soyledi kabul.ettik etmedik.sizin sira ondeymis bayagi bana cokmu varki ama bana dediki belki biay belki bes ayda bekleyebilirsin dedi enson
Özele bakar mısınız?Ama soyle dusunuyorum.herkesin sartlalri farkli ben turkiyenin baska illeride.olabilir ve baska seyler soyledi kabul.ettik etmedik.sizin sira ondeymis bayagi bana cokmu varki ama bana dediki belki biay belki bes ayda bekleyebilirsin dedi enson
Benim erkek sırası 12Bende kocaelinden basvurdum 2016da siram 17di ..bir ay once gorusmeye gittm.tekrar ilk 5in icine girmisim tekrar sabika kaydi ve saglik raporu istedi bunlar olsunda hazir llsun dedi..cihan beyle gorustum hic bilgi vermiyo .siizn kacinci sira kocaeli den siralari paylasalim
Bugün aradım sıra 12 dediBenim erkek sırası 12
Hayirlisiyla gelir isallahHep acaba kaç olduk diye düşünmekten zaman geçmiyor ne zaman gelir bilmiyorum
ensonsonbaharsensonsonbahar .... Özele mesaj attım.
bende ankaradan başvurdum siz hangi ayda başvurdunuz kız sırasımı erkek sırasında mı 50 sıradasınız.Merhabalar arkadaşlar bende ankaradan 2017 de başvuru yaptım sira 110 la başladık şuan 50 inci sıradayim ankarada çok yavaş ilerliyo zaman gecmek bilmiyor rabbim tez zamanda kavustursun yavrularimiza
Temmuz da başvuru yaptik erkekte 50 nci sıradayız.Siz hangi ayda basvuru yaptınız kaçıncı sıradasınız.bende ankaradan başvurdum siz hangi ayda başvurdunuz kız sırasımı erkek sırasında mı 50 sıradasınız.
bizde eylül 2017 başvurduk en son eylül ayında aradım sıramız erkekte 63 idi ocaktan öncede aramayı düşünmüyorumTemmuz da başvuru yaptik erkekte 50 nci sıradayız.Siz hangi ayda basvuru yaptınız kaçıncı sıradasınız.
Ben dün aradım siramı ogrenmek için sirada olan aileleri arayip kurama çagıracaklarinı söylediler telefonda bilgi veremiyorlarmış 40 yaş sinırı kaldırildigı için sıralar güncelleniyormuşbizde eylül 2017 başvurduk en son eylül ayında aradım sıramız erkekte 63 idi ocaktan öncede aramayı düşünmüyorum
daha önceden telefonda bilgi veriyorlardı ama 40 yaş güncellemesi önceden yapılmamışmıydı yapılmadı ise o zaman sıramız daha da artacakBen dün aradım siramı ogrenmek için sirada olan aileleri arayip kurama çagıracaklarinı söylediler telefonda bilgi veremiyorlarmış 40 yaş sinırı kaldırildigı için sıralar güncelleniyormuş
daha önceden telefonda bilgi veriyorlardı ama 40 yaş güncellemesi önceden yapılmamışmıydı yapılmadı ise o zaman sıramız daha da artacak[/QUOTE malesef artabilirmiş dün aradıgimda soyledi uzmanımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?