Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bende kız bekliyorum yaşım 35 sıram 8
Ama soyle dusunuyorum.herkesin sartlalri farkli ben turkiyenin baska illeride.olabilir ve baska seyler soyledi kabul.ettik etmedik.sizin sira ondeymis bayagi bana cokmu varki ama bana dediki belki biay belki bes ayda bekleyebilirsin dedi enson

Ama soyle dusunuyorum.herkesin sartlalri farkli ben turkiyenin baska illeride.olabilir ve baska seyler soyledi kabul.ettik etmedik.sizin sira ondeymis bayagi bana cokmu varki ama bana dediki belki biay belki bes ayda bekleyebilirsin dedi enson
Siz daha ondesiniz siz 5 ben 8

Özele bakar mısınız?

Başka Kocaeli varsa yazsın arkadaşlar. Üye olmadan yazamazsınız üye olun tanışalım destek olalım birbirimize bu zorlu uzun yolda.

Merhabalar arkadaşlar bende ankaradan 2017 de başvuru yaptım sira 110 la başladık şuan 50 inci sıradayim ankarada çok yavaş ilerliyo zaman gecmek bilmiyor rabbim tez zamanda kavustursun yavrularimiza

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar bende ankaradan 2017 de başvuru yaptım sira 110 la başladık şuan 50 inci sıradayim ankarada çok yavaş ilerliyo zaman gecmek bilmiyor rabbim tez zamanda kavustursun yavrularimiza
bende ankaradan başvurdum siz hangi ayda başvurdunuz kız sırasımı erkek sırasında mı 50 sıradasınız.

Merhabalar herkese bende mayısta ıspartadan başvuru yaptım. Ispartadan başvuru yapan varmı başka acaba?

bizde eylül 2017 başvurduk en son eylül ayında aradım sıramız erkekte 63 idi ocaktan öncede aramayı düşünmüyorum
Ben dün aradım siramı ogrenmek için sirada olan aileleri arayip kurama çagıracaklarinı söylediler telefonda bilgi veremiyorlarmış 40 yaş sinırı kaldırildigı için sıralar güncelleniyormuş

Ben dün aradım siramı ogrenmek için sirada olan aileleri arayip kurama çagıracaklarinı söylediler telefonda bilgi veremiyorlarmış 40 yaş sinırı kaldırildigı için sıralar güncelleniyormuş
daha önceden telefonda bilgi veriyorlardı ama 40 yaş güncellemesi önceden yapılmamışmıydı yapılmadı ise o zaman sıramız daha da artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…