biraz inceledim koruma aileye uygunuz sizlerin yorumları da benim için çok önemli yada acaba koruma aile olup bana öğüt verebilecek varmı?Çünkü deneyimsiziz çocuk yetişme konusunda 1.5 yıllık evliyiz..Bir çocuğun sorumluluğunu alırken herşeyi sağlamak imkanları vermek ve iyiyi kötüyü öğretmem gerektiğini de farkındayım ve çalışan bayanım..Saol sardunyacım..
hem çalışıp, hem de gebe kalma mücaadelesi verirken koruyucu olarak himayene alsan da o çocukla çok fazla ilgilenemzsin.
koruyucu aile yerine gönüllü anne olmanı tavsiye ederim...hafta sonları 1 çocuğu evinde misafir edeiliyorsun. tavsiyem budur güzel yüreklim.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım hemen gerçekleştir düşünceni evlatlık almanın prosedürleri daha zor koruyucu aile olmak daha kolay hem bir sabi ekmek yesin sevgi bulsun hem sen anneligi tadarsın hem de evlat aldıktan sonra çocugu olan zengin olan RAbbimin yürü ya kulum dedigi iki kişi biliyorum
elin gavuru itine bile amek harcarken biz yaşlımıza kimsesiz çocuklarıma bakmıyoruz keşke benim eşim de ikna olsa benim küçükten beri hayalimdir benımkiyle buluştugumuz ilk gün konuştuk bu konuyu :'hayır olmaz benim evime nasibime yabancı dahil olamaz ' demişti haa çok üzüldüm bu da O'nun görüşüdür
canım düşüncen çok güzel benimde 11 aylık bir kızım var biraz büyüsün bende düşünüyorum bu konuyu hatta ilerde 2. çocuğum olsa bile bir çocuğu evlat edinip büyütmek istiyorum Allah kısmet ederse.
geçen gün bir arkadaşla bu konuyu konuştuğumuzda koruyucu aile olmak daha kolay ama bir süre sonra o çocuğu senden alıp başkasına evlatlık verebiliyorlar çok üzülürsün sonra demişti.
ayrıca 2-3 gün önce gazetede okudum bir aile 11 aylıkken bir çocuğa koruyucu aile olmuş ve 2,5 yaşına kadar bakmışlar kendi evlatları gibi benimsemişler daha sonra sosyal hizmetler çocuğu başka bir aileye evlatlık vermiş.kadın evladımı benden aldılar,gözüm gibi baktım büyüttüm ben onu, evime geldiğinde daha bebekti diye hüngür hüngür ağlamış,resimleri vardı , çocukta çok zor ayrılmış onlardan.
bilgin olsun diye söyledim canım,çok üzülmüştüm okuyunca bu olaya..
Allah gönlüne göre versin,inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.(Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?