- 6 Nisan 2009
- 160
- 2
ben 29 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 4,5 ay önce yani 37 hafta 3günlük hamileyken acil sezeryana alındım ben ölümlerden döndüm beni kaybetmemek için dr. rahmimi almak zorunda kalmış kızım edada oksijensiz kaldığından küveze kondu fakat 4gün yaşayabildi.şimdi anne olma şansım evlat edinmek ama çocuk esirgeme kurumunun bazı kuralları var 30 yaşını doldurmuş olmak veya 5 yıllık evli olmak aynı zamanda kız için 3-4 sene erkek için 2-3 sene beklicen sıraya gircen öyle evlat edinebiliyorsun ben çok saçma buldum arkadaşlar tamam araştırmaları normal çocuk emanet ediyolar tabi ama 3-4 ay olsa neyse kaç sene beklicem okadar cami avlusuna bırakılan bebekler var sokağa atılan hatta çöpe atılan bebekler bile varken neden bu kadar uzatıyorlar anlamıyom bizde biran önce evlat sahibi olsak ne olur o bebeklerinde hayatları kurtulur bizlerde evlat sahibi oluruz ben şimdi 1 sene beklicem 30 olsun yaşım 4 sene beklicem kız bebek için 5 sene boşa geçecek hemen verseler burdan aynı zamanda bütün yetkililerede duyuralım bize yardımcı olsunlar lütfennnnnn............:Saruboceq: