- 21 Eylül 2018
- 12
- 26
- 3
- Konu Sahibi MelegiminAnnesi
-
Sizin de başınız sağ olsun, Rabbim dayanma gücü versinYazını görünce okumak istedim.çünkü bu acıyı suan annem ve babam yaşıyor aynen bende aşıyorum kız kardeşim 3 ay önce vefat etti 33 yaşında. Ben nefes almakta bile zorlanıyorum düşün annemle babamin halini hemde kız kardeşim 2 tane çocuk bıraktı biri 3 yaşında diğeri 3 aylık .dogum yaptı vefat etti.
İçim nasıl yandı anlatamam size. Acıların tarifi yok kime üzülün şimdi siz. allahıımm annenize babanıza ve size dayanma gücü versin sabır versin evlatlar içinse ne diyeceğimi bilemiyorum bile. Yavrularım benim. Onlar anne özlemiyle yanacakken bizlerde evlat özlmiyle yanıyoruz. Bende 1 aylık bebeğimi kaybettim 1 ay önce yeri yangın yeri gibi. Kimi evlatlarını geride bırakıyor kimi ana babasını.Yazını görünce okumak istedim.çünkü bu acıyı suan annem ve babam yaşıyor aynen bende aşıyorum kız kardeşim 3 ay önce vefat etti 33 yaşında. Ben nefes almakta bile zorlanıyorum düşün annemle babamin halini hemde kız kardeşim 2 tane çocuk bıraktı biri 3 yaşında diğeri 3 aylık .dogum yaptı vefat etti.
SağolunBaşınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?