• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Evlaefe den kalan 0-5 yasa kadar bakmadan gecmeyin

canım kaç tane battaniye var? battaniyeleri almak istiyorum

nevresimi almak istiyorum içinde neler var? ama özelden mesaj yazamıyorum siz bana özelden mail adresinizi yazın ordan haberleşelim

canım emzikler kaç aylık benim bebişler 9 aylık arabada emzirirken çok sıkıntı oluyor emzirme önlüğünü sen kullandınmı geçmi kadım almakta kullanabilirmiyim olursa onuda birde pijamalar bize uygunsa onlarıda almak istiyorum

canım emzikler kaç aylık benim bebişler 9 aylık arabada emzirirken çok sıkıntı oluyor emzirme önlüğünü sen kullandınmı geçmi kadım almakta kullanabilirmiyim olursa onuda birde pijamalar bize uygunsa onlarıda almak istiyorum

2adeti 6-18 bıtanesi +18 canım emzikler emzirme onluğu bana cok pratil oluyor ben kullandım pıjamada 1 yas cnm dısney

2adeti 6-18 bıtanesi +18 canım emzikler emzirme onluğu bana cok pratil oluyor ben kullandım pıjamada 1 yas cnm dısney

3 pijama var sanırım emzikler 6 aydan 18 aya kadar yani değilmi evet se canım pijamalar emzirme önlüğü emzikleri suluğu ben alıyorum fakat bu ara sarıyere pek çıkamıyorum sen bana hepsinin toplamı ve telefonunu gönder özelden, bir ara çıktığımda alayım uygunmu senin içinde

Kızlar beni bilen bilir fiytlarım cok uygundur
Mor elbise 3yas 10tl
Diger elbiseler 3yas 7 tl
Kahvesandalet zara21no sıfır 20tl
Dıger uclu resimdeki beyaz babet 27no bez ayakkabı ve21no sandalet 5tl
Gap tshırrler 2tl
EmZirme onlugu 5tl
Beyaz cok az kullnldı sandaler27no15tl
Battaniyeler3tl
Kelebkli nevresim takımı5tl
Kapsnlu pıjama tshırtler 1yas 1'5tl
Emzikler wee baby ve bebedor suluk sıfır 5tl