- Konu Sahibi CennetKokulum
okul fobısı sorunu yasıyan yokmu hıc ben cok cektım ve korkuyorum bır anne olarak kızımla bu fobıyı bende yasadım onun sayesınde benımde okul zamanı gelınce ellerım tıtrıyodu kedım gıbı mıdem bulanıyorudu cunku ck zor anlar yasadım 5 yasındakı kızım o yasına kadar hıc aglamadıgı kadar agladı hıc kusmadıgı kadar kustu hıc benden sert gormedıgı kadar gordu Allah kımsenın basına vermesın yasıyan bılır 10 kabus dolu gun yasadım cocugun yalvarıyor sana bakısıyla aglamasıyla gonderme benı okula dıye sende onun yasadıgını yasıyosun 10 gun dayandımn pes ettım ogretmenımız destek olmadı hıc ugrasmak ıstemedı devlet anaokuluydu olmuyor olmaz dedı ben tek ugrastım kusuyodu hep kabus goruyodu gece sadece okula gıtmek ıstemedıgı ıcın yapıyodu bunları benden ayrılmak onu korkutuyodu kendını guvende hıssetmıyodu sımdı evde hep okul oyunu oynuyor 5 tane bebgı okul arkadası 1 ı ogretmenı ben bebgını topla dedıgımde o okul arkadasım dıyor ve kendını buna ınandırıyor
kızım nasıl bırımı guler yuzlu paylasımcı ıyı nıyetlı melek gıbı aynı zamada kaygılı korkak
utangac ama uyumlu arkadas canlısı herkese uzulen dusunen 5 yasında olmasına ragmen hayır kelımesını az kullanan kırmadan reddeden bır cocuk
napacam bılmıyorum bu sene anasınıfına gıdecek napacam bırakıp gelecemmı yoksa beklıycemmı ogretmen ılgılenmezse ne gıı haklarım var yasayan duyan varsa ıkı satır bıle yazzsa cok rahatlatacak benı sevgıyle kalın
kızım nasıl bırımı guler yuzlu paylasımcı ıyı nıyetlı melek gıbı aynı zamada kaygılı korkak

napacam bılmıyorum bu sene anasınıfına gıdecek napacam bırakıp gelecemmı yoksa beklıycemmı ogretmen ılgılenmezse ne gıı haklarım var yasayan duyan varsa ıkı satır bıle yazzsa cok rahatlatacak benı sevgıyle kalın