• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evkurdan alışveriş yapmak önerilir mi? acil yardım bayanlar!

hareketlibukleler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yer
İçel Mersin
merhaba bayanlar;
evkurdan mobilya,mutfak masası,halı,küçük ev aletleri ve beğenirsem notebook almayı düşünüyorum.evkurdan alışverişi önerirmisin bayanlar.tecrübelerinizi ve duyduklarınızı paylaşırsanız sevininirim.kredi katsız peşinatsız 15 ay veya 24 ay ödeme imkanı sunuyorlar.üstelik haziranda başlıyor ödemeler.yardımcı olursanız seviniriz.kafa çok karışık.şimdiden teşekkürler ;)))

Ben daha önce evkurdan alışveriş yaptım ve memnun kalmadım. Fiyatları diğer mağazalara göre yüksek, mobilyaları kalitesiz, müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar. Senetleri imzalattıktan sonra yüzünüze bile bakmıyorlar. Kısacası önermem.

hiç evkurdan yüksek bir alışveriş yapmadım maşamı ordan almıştım sadece ama ben hiçbir evkur çalışanını güleryüzlü görmedim diğer yerlere göre evet daha pahalı çünkü taksit yapıyorlar

hayır hayatım kesinlikle tavsiye etmem. Yıllaş önce yemek takımı ve çatal kaşık seti almıştım eşyalarım iyi çıktı çok şükür onda bir sorun yok fakat piyasaya göre çok pahalı.
Benim tavsiyem büyük marketlerden alman. Mesela koçtaş inanılmaz uygun ve hemen hemen her şey var.
2,5 yıl Annemler bütün beyaz eşyalarını oradan yenilediler, kayınvalidemlerde bu yıl tüm beyaz eşyaları değiştirdi. Bende zaman zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda oradan alırım. (Blender, elekt.süpürge,ufak tefek ev aletleri aklıma gelemyen bir çok şey.) Fiyatları hem hesaplı hemde 100 Tl üzerine 12 taksit yapıyorlar. Yatak odası takımlarıda çok güzel ben oradan almak istemiştim ama babam eve göre özel yapım yaptırdı. Açık hesap çalışan kurumlar genellikle piyasanın çok üstünde fiyatlara satıyorlar.

evkur mu?
Allaha yakın bana uzak olsun..
o ve benzeri mağazalardan alış veriş yapılır mı?
evet biz yaptık ve akıllandık.
fiyatları mütevazi mağazalara göre çok fazla yüksek.
düpe düz kazık!

Back