• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evişlerinize yardımcı

asya7535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
12
2
36
merhabalar ben izmirde yaşıyorum 38 yaşındayım ve sigara kullanmıyorum günlük olarak evişi arıyorum eşim bir süredir bel fıtığı tedavisi görüyor eh hayat müşterek deyip bende birşeyler yapmak istedim ayrıca evimde mantı pasta börek gibi siparişlerinizide yapıyorum herkese hayırlı günler dilerim tel ev 2453896 teşekkürler

merhabalar ben izmirde yaşıyorum 38 yaşındayım ve sigara kullanmıyorum günlük olarak evişi arıyorum eşim bir süredir bel fıtığı tedavisi görüyor eh hayat müşterek deyip bende birşeyler yapmak istedim ayrıca evimde mantı pasta börek gibi siparişlerinizide yapıyorum herkese hayırlı günler dilerim tel ev 2453896 teşekkürler

ALLAH yardımcınız olsun arkadaşım..
eşine destek olman ne kadar güzel..
inş. bir iş kapısı açılır..

Ev telinize ulasılmıor bnde yesilyurrta oturuyorum devamlı calısacak birini arıorum cep tel : 05452080810 uygunsa gıruselim

Back