- 10 Eylül 2012
- 49
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bozuk para taşımayı sevmiorum her gün bozuklarımı atıorum içine birikio
Dün akşam işten eve gidince aklıma geldi mutfak dolabı ve buzdolabını çektim
buzdolabının içini temiz ve bu kadar düzenli muhafaza etmekkk herkesin harcı değil sizi tebrik ediyorum herşey çok temiz yerli yerinde
TŞK EDERİM ama bana göre tam düzenli değil çalışıyorum herşeye yetişemiyorum evde olsam neler yapardııım ahh ahhh
çok düzenli gerçketn çok beğedim ama yakınlaştırmaıyorum şöle doya doya inceleyemedim yahubu konuyu özellikle takip etcem bende düzeni çok severim gardolabımı paylaşım mutfak dolabımı tv ünitemi konsolunu ayakkabılığımıda çekip paylaşiciğim :)))))
başucu komidinizmizde birinde eşimin iç çamaşırları diğerindede benimkiler var ama ben kendiminkini çekmedim:)) herşey çok belliydi:)
plastik kutu içindekiler çorap:) ancak o şekilde düzenli durdular yoksa dağılıolardı:)
tanesini 3.5 tl ye aldım bi milyonculardan:) çok kullanışlılar:)
gardolabımın boş yeri ise bebişe ayrıldı aldıklarımı yeni yeni koymaya başladım ondan boş çok kısa bi zmanda dolcak ablaları:))))))))
Eki Görüntüle 673909 Eki Görüntüle 673910 Eki Görüntüle 673911 Eki Görüntüle 673912 Eki Görüntüle 673913
Dün akşam işten eve gidince aklıma geldi mutfak dolabı ve buzdolabını çektim
Eki Görüntüle 674486 Eki Görüntüle 674487 Eki Görüntüle 674488
henüz evim yok olunca dolaplarımın mutfak raflarımın iç düzenin ceker koyarım konu harika olmus ben en çok kıyafet düzenlemede zorlanıyorum sizlerden fikir alıcam yuppii <3 şimdilik kıyafet düzenimi koyuyorum nişanlımla benim giyinme odamız
ANAAAM mankenmi ooooooooooo:)çantalar için hani şu elbise askıları varya çok iyi oluyo .ben öyle kullanıyodum ama evlenince onu koyacak yer kalmadı.çantalarım kalıp gibi olduğundan iyi oluyodu tavsiye ederimEki Görüntüle 675020
aynenn kuzummm cansız manken en kısa zamanda alıcam düzenleyici aparatlardan