• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinize renk katacak tarz ponpon paspas

isabellaus

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
965
577
358
37
$ponpon paspas.webp İstenilen renklerde ve modellerde yapabilirim. İster kare, ister yuvarlak, ister elips. 60 cm fiyatı 80 tl'dir. Ölçülere göre fiyat değişir.

Eki Görüntüle 923032 İstenilen renklerde ve modellerde yapabilirim. İster kare, ister yuvarlak, ister elips. 60 cm fiyatı 80 tl'dir. Ölçülere göre fiyat değişir.

merhaba frapankolam :16:

ne kadar güzel ve değişik birşeymiş bu daha önce hiç bir yerde göredim çok begendim :12::12:

ben 3 tane almak istiorummm 1 tne eve 2 tanede çeyizime fakat toplu alımlarda indirim yapıyormusun :16::16:

merhaba frapankolam :16:

ne kadar güzel ve değişik birşeymiş bu daha önce hiç bir yerde göredim çok begendim :12::12:

ben 3 tane almak istiorummm 1 tne eve 2 tanede çeyizime fakat toplu alımlarda indirim yapıyormusun :16::16:

Yaparım kuzumm:16: Mesela 10 tanede falan :27: Tabii o kadarını yapmak bayaa uzun sürer heralde. Karışık renk istiyorsun galiba böyle değil mi?

size mesaj attım görmediniz sanırım ben renkleri şu şekilde istiyorum. bu ebat ne kadar olur?

Eklentiler

• ponponluhali_450.webp
    ponponluhali_450.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1.714
Back
X