• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinize çok yakisacak../SATILMIŞTIR..

Woman_212

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
1.945
99
648
42
Ev değiştireceğimden dolayı ihtiyaç fazla si ev aksesuarları ekledim.aksesuarların hepside sorunsuz,kahve fincan takimlari kullanilmamistir. Resimleri oldukça yakından ve büyük eklemeye calisiyorum bu yuzden urunlerin hiçbirinde geri iade kabul etmiyorum. . fiyati : 20 TL . kahve fincan takimi kullanilmamistir. Fiyati : 50 TL . gümüş şekerlik kolonyalik fiyati:20 TL schafer marka 12 adet büyük bicak kullanılmamistir .fiyati: 40 TL boynerden alinmiş gerçek adidas okul cantasi. Fiyati:25 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
$xVLOdB.jpg

yarı fiyatına veremez misin??

bıçaklara talibim canım bide sadece bıçak mı var elinde ... takas düşünür müsün?

Son düzenleme:
miracım hoşgeldin özelden yazdım sana.

bende sana bnm sayfamdan alıntılayım yazdım tatlım özelim sürede aldılarından memnun olmana çooook sevindim bende aynı şekilde canımmm :( bnm topiğe gel canım burayı meşgul etmeyelim canana ayıp olmasın ;)

bıçaklara talibim canım bide sadece bıçak mı var elinde ... takas düşünür müsün?

Ben kasik bıçak çatal takımimi ceyixime cantasiyla alamamistim.ayni seriden her ay 12 tane alarak tamamladim.bicaklari 3boy almışım ayri ayri.Bunlar büyük boy olanlar hic kullanilmadi.paraya ihtiyacım olfugundan takas düşünmüyorum canim.

schafer bıçaklar satıldı arkadaşlar. diğerleri satışta.ürünlere en uygun fiyatları yazdıgım için indirim yapamıyorum.

Back