Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Evinizde mor şıklığı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bunu bende duymuştum:KK9::KK9:bilemedimki,belki vardır birtarafımızda şizofrenlik.:KK9:
Erkeklerdede gay rengiymiş mor:KK9:
Nerden baksan ofsayt bir renk ama,doğru kullanımla harikalar yaratılabilecek bir renk.

erkeklerde ki mor değil fuşya,dün öğrendik onu dimi elmayra :KK53:

salt mor bence de yorucu bir renk ama açık koyu tonları ve beyazlar kullanılırsa çok hoş duruyor.

Mor bir dünyaya açılan kapıyı kremler, beyazlar ya da pembelerle biraz daha renklendirirken vurucu etkisini biraz daha yumuşatabilirsiniz.

Eki Görüntüle 588290

Baştan aşağı mor bir yaşam alanı ilk aşamada biraz ürkütücü geliyorsa eğer öncelikle küçük mor köşeler yaratarak işe başlayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 588291

Örneğin; mor abajur, mor berjer ve sehpa takımı ile bir okuma köşesi yaratabilirsiniz... Ya da bir duvarınızı morun baskın tonuna emanet edebilirsiniz. Mutfağınız veya banyonuzdaki aksesuarlarda da mora ağırlık vererek sizde bu trendi kaçırmamayı deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 588292

Eki Görüntüle 588297

Morla olan tüm seçenekleri evinizin ya da ofisinizin her yerinde şekillendirebilir ve değerlendirebilirsiniz. 2012 mor rengini hayatınıza sokmak için büyük bir şans.

Moru evinizin her alanında ve her detayında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Moru kullanmak cesaret ister gibi yalanlara ise kesinlikle inanmayın...

Eki Görüntüle 588296 Eki Görüntüle 588295

Duvarlarınızda, koltuklarınızda, yatak örtülerinizde, banyonuzda ve hatta mutfak dolaplarınızda dahi morun her tonuna bu sezon büyük bir gururla yer verebilirsiniz.

Eki Görüntüle 588301

Eki Görüntüle 588300

Eki Görüntüle 588302

Ayrıca mor rengini Feng Shui inancına göre evinizin en başköşesinde kullandığınızda para ve bereket nerde olursa olsun gelir sizi bulur...

Eki Görüntüle 588304

parkişşşşş seni varyaaa yiyerim harikalarrr bunlar çooook güzelllll :KK16::KK16::KK16:

Bas bas bagiran mor renginden cok hoslanmiyorum. Ama mürdüm ya da patlican moru gibi renkleri severim. Evimdeki koltuk takimi o renkte. Masa örtümde mor tonlarinda :)
Dengeleyici bir etkisi var bence morun. Sakinlesmekten cok nedense dengelenmek gibi bir etki yaratiyor bende.

harbinger_ALIOSI07_F_lg.jpg

Bu da benden olsun :) Hatta ben saklayayim bu resmi, ev alinca bu tarz birsey yapmaya calisabilirim :) Tam benlik!:KK1:

Ilk ekledigin fotolar da cok harika Parkonum!

Parkonum konuna eklemeler yapiyorum :)

1tPurpleBedroomIdeasnet.jpg

Bu da oldukca degisik bir hava yaratmis:

6a00e55225716d88330133f219fac0970b-800wi

tumblr_m7e383LuIN1r85vyno1_500.jpg

Biraz karanlik ama alicisi mutlaka vardir :

purple-interior-design-dining-room-3.jpg

Bu da güzelmis:

purple-living-room-ideas2.jpg

Ve bir yatak odasi:

1tshelternesscom.jpg

Bir sürü güzel fotograf var ya :)

535.jpg

Bu yatak odasi hayalimdeki yatak odasi idi, ikea katalogundan :) Buna benzer ve hatta daha güzelini yaratacagim ev alinca :)

Classy-interior-design-bedroom-purple-nuance.jpg

purple-living-room-interior-design-idea1.jpg

Ve su linkte güzel modeller var :

35 Light and Cozy Purple Interior Design Ideas

Morun açık tonları ve beyazı bir arada seviyorum.. Bu ikili çok tatlı geliyor gözüme :KK16: Ama araya da küçük küçük koyu morlar da hoş olabilir :KK70:

Bayılmamak eldemi o eve.Bende bayılıyorum fallenım.
Bas bas bagiran mor renginden cok hoslanmiyorum. Ama mürdüm ya da patlican moru gibi renkleri severim. Evimdeki koltuk takimi o renkte. Masa örtümde mor tonlarinda :)
Dengeleyici bir etkisi var bence morun. Sakinlesmekten cok nedense dengelenmek gibi bir etki yaratiyor bende.

harbinger_ALIOSI07_F_lg.jpg

Bu da benden olsun :) Hatta ben saklayayim bu resmi, ev alinca bu tarz birsey yapmaya calisabilirim :) Tam benlik!:KK1:

Ilk ekledigin fotolar da cok harika Parkonum!

Mürdüm benim de en sevdiğim renklerdendir.

Country tarzı evler daha çok ilgimizi çekiyor sanırım.
Yarın Country tarzıyla ilgili bir konu açıcam kızlar,her türlü yardım ve resimlerinizi bekliyorum.:KK16:

Bayılmamak eldemi o eve.Bende bayılıyorum fallenım.

Mürdüm benim de en sevdiğim renklerdendir.

Country tarzı evler daha çok ilgimizi çekiyor sanırım.
Yarın Country tarzıyla ilgili bir konu açıcam kızlar,her türlü yardım ve resimlerinizi bekliyorum.:KK16:

Evet "country" tarzi benim tarzim diyebilirim. Ev alinca kesinlikle zaman ayirip istedigim sekilde dizayn edecegim :) Mürdüm rengi bence de cok güzel!!!! :)

Tamam " country " tarzi de, ben konundan cikmayayim :KK70::KK70::KK70:

http://homysphere.com/wp-content/up...ful-Hood-in-English-Country-Style-Kitchen.jpg

http://www.homeooffice.com/wp-conte...ign-country-cottage-kitchen-best-photo-01.jpg

Son düzenleme:
Evet "country" tarzi benim tarzim diyebilirim. Ev alinca kesinlikle zaman ayirip istedigim sekilde dizayn edecegim :) Mürdüm rengi bence de cok güzel!!!! :)

Tamam " country " tarzi de, ben konundan cikmayayim :KK70::KK70::KK70:

http://homysphere.com/wp-content/up...ful-Hood-in-English-Country-Style-Kitchen.jpg

http://www.homeooffice.com/wp-conte...ign-country-cottage-kitchen-best-photo-01.jpg

Çok hoşlar canım.
Biraz döküman toparlayayım açarım konuyu.Sende resim biriktir.:KK34:

En sevdigim renk :KK16::KK16::KK16:
ilerde insAllah kendi evimde kullanicam moru veya tonlarini ya mutfakta ya da salonda :KK16::KK16::KK16:

X