• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinizde kullandığınız temizlik ürünleri ve deterjanlar neler??

Esra Bilgin

2 Prenses Annesi 🤗
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
61
810
13
30

mutfak için yağ çözücü sprey,lavabolara cif, çamasırlar için de persil sıvı deterjan. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Camlar için de sirke.

Banyo ve tuvalet temizliğinde arap sabunu ve karbonat karşımı kullanıyorum. Çok temiz yapıyor. Nasıl yapıldığını istersen atabilirim.

Valla ben Viking premium ürünlerini çop seviyorum, gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Banyo temizleyici, mutfak temizleyici, çok amaçlı temizleyici hep elimin altında. Boğmuyor, tahriş etmiyor. Ama banyo temizliğinde çamaşır suyundan vazgeçemiyorum. Mavi domestos benim bebeğim 🥰🥰🥰 banyoyu komple çamaşır suyu yapıp yıkamadan içim rahat etmez. Bir de lavabolar için cif+poşet. Çamaşır sulu cifi bulamıyorum bu ara ama diğerleri de güzel. Bir de rossmanda satılan domol temizlik ürünleri epey güzel.

Ben yaklaşık 6 aydır arkadaşımın tavsiyesi üzerine lyniss diye bir markanın ürünlerini kullanmaya başladım. çok memnun kaldım. Gerek henüz denemediğim birkaç ürünü daha var. ama kullandıklarım özellikle power paw ı tavsiye ederim.

Bingo bebekli yumusatıcısı birde toz deterjani hipoalerjenik olanindan..çünkü hepimizin alerjik durumları var
Annem mavi su almış aynaları camları onlarla siliyoruz
Bide tabiki domestos ama bingonunkini merak ediyorum onu alıcam bitince

Son zamanlarda Farmasi temizlik ürünleri kullandığım hem içinde zararlı kimyasallar yok hemde çok çok iyi ürünleri var, koltuğunda tükenmez kalem işi vardı çok amaçlı temizleyici beze döküp sildim sonuç şahane hemen çıktı leke bekletmedim bile, çamaşırlarda Ariel sıvı kullanırım, beyazlarda Ariel toz, bulaşık makinesinde yine farmasinin ürününü kullanıyorum, wc temizleyiciside harika onuda kullanıyorum fiyatlarida gayet uygun

Evime asla klorak sokmam ama piyasadaki klasik temizlik ürünlerini kullanırım, cif falan. Likit cif alırım, krem cif yüzeyleri çiziyor. Buzdolabını ve fırını temizlerken deterjan kullanmam, sulandırılmış beyaz sirke kullanıyorum. Arada bir tüm evi su, beyaz sirke ve nane yağı karışımı ile silerim. Beyaz sirke ve nane yağı böcekleri ve örümcekleri yaklaştırmıyor, nane yağı ayrıca sirkenin kötü kokusunu alıyor.

Ariel renkli ve beyazlar icin toz deterjani
Yumuşatıcı Abc kırmızı
Mutfakta domestos fairy jel cif
Bulasik makinesi finish tablet
Tuvalet banyo beyaz domestos
Koltuklara kosla
Camsil
Yerlere beyaz sabunlu yersil

Back
X