evinizde hangi renkleri kullanacaksınız

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bilgi alışverişi yapalım hiç başlamayanlara yardımcı olur evinizde özellikle oturma odası için hangi renkleri kullanmayı düşünüyorsunuz koltuk rengi halı rengi duvar rengi vs. hangi renkler gider oturma odasına mor çok hoş duruyor ama kullananlar zamanla yorucu geldiğini söylüyorlar krımızı da siyah beyazla olabilir ama abartı kırmızı çok ağır gelir gibime geliyo
sizinde fikirlerinizi bekliyorum

Canım ben oturma odamı lila pembe olarak seçtim koltuklarım pembe halım pembe ve lila tonlarında, perdemide beyaz,lila, pembe karışımı stor yapacam çünkü günlük oda haliyle en çok vakit geçirdiğimiz odalardan biri sıcak iç açıcı olsun istedim ama salonum ağır renklerden oluşuyor siyah yemek odası takımı ve parlak gri(gümüş rengi)koltuk takımları perdemin fonunu siyah , iç kısmınıda parlak gri tonlarında stor düşünüyorum halım da ona uygun bişiler bulacam henüz ev belli olmadığı için bakmadık yatak odamda beyaz ve pembe :eek: mutfağımda ise kırmızı rengini çok fazla kullandım iştah açıcı bir renk olduğunu duymuştum ama bunun yanında fıstık yeşili ve turuncuda kullancam yani cıvıl cıvıl bir mutfak yapacam Allah nasip ederse:1hug:

inş canım gönlüne göre olsun herşey
bence çok fazla pembe lila kullanarak odayı boğma derim
ama nedense ben pembeyi pek sevemedim evimde kullanmayıda hiç istemem açıkçası

oturma odam kırmızı beyaz ve siyah
yatak odam kırmızı beyaz
salonum kahve ve krem renklerinden oluşuyor:))

perde ve halılar henüz ortada yok:)

kırmızı beyaz uyumu mekanda önemli tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende salon için koyu tonlarında yeşil süet gibi yumuşak koltuklar, siyah mobilyalar, perde çoook uçuk yeşilimsi organze tül güneşliği de koltuk renginde koyu yeşil. Perde hakkında tam emin değilim tabi stor da olabilir. Halı ise krem üzerinde koyu yeşil çizgileri olan bir halı olacak.
Salon cıvıl cıvıl olmayacak, ağır ama yeşil rahatlatıcı bir renk olduğu için çok güzel olacak inşallah.
Yatak odası; siyah mobilya- kırmızı yatak örtüsü- kırmızı halı düşünüyorum.
Mutfak ise henüz renk belirlemedim. Oturacağımız ev belli olmadığı için dolaplar renkli mi olur nasıldır bilemedim.
Oturma odası da yapmayacağım, ama nişanlımın çalışma odası olacak. Oraya da mor yer minderleri yapacağım. Birde mor perde boncuğu yapacağım.
tabi bunlar sadece hayal bakalım nası olacak.. henüz siyah güzel we uygun bir mobilya bulamadık bile. .

oturma odası deyince aklıma dinlenme odası geliyor,, dinlenme odası deyince de dingin bir ortam.. sukunetlenilebilecek renkler.. yani öne çıkarmak istediğimiz duygularımız ne yönde ise ona göre renk seçimleri, ve bu da hangi renkler de ne hissettiğimiz ile orantılı.. yeşil mesela,, aralarda azar azar kırmızılar serpiştirilmiş yeşil,,yada krem katıştırılmış gök mavisi,, mor un yumuşak tonları,, kombine bir kombinasyon ile, iç aydınlatıcı bir ortam oluşturulabilir..
çok fikir edinmeye de bağlı biraz.. edindiğimiz fikirler düşüncelerimizi genişletiyor, güzel oluyor

açık kahve rengi koltuk üstündeki yastık renkleriyle perde renkleri aynı olabilir perde -yastık rengine karar vermek lazım çok da hoş olur o renkte de abajur

ayy güzel olmuş bu topik yaaa bende kararsızım renk konusunda fıstık yeşili krem takıntım var ama farklı bişeler düşüncem

ayy güzel olmuş bu topik yaaa bende kararsızım renk konusunda fıstık yeşili krem takıntım var ama farklı bişeler düşüncem

sorma canım en çok taktığım şey renkler sonra pişman olmak istemiyorum oturma odama öyle bir renk bulmalıyımki hem dinlendirsin yormasın hem sıkılmayayım bana mor yakın gibi geliyor çalışma odamda mavi yada yeşilmi olsa fisfisfis

Oturma odam turuncu.
Yatak odam beyaz-wenge,yatak örtüm kırmızı siyah,perdelerimin fonu kırmızı siyah,tülü beyaz üzerinde kırmızı ve siyah çiçekli.Halım beyaz üzerinde kırmızı siyah desenler var.

Salonumda iki tane üçlü koltuk var bunlar krem,tekli olan kahverengi.Tv ünitemin ve konsolumun kapakları lake kaplama ,çikolata kahve renginde.Masamın üzeri yine çikolata kahve renginde cam.Bu mobilyaların kalan kısımlarıda akçaağaca yakın bir frenkte.Halım krem-kahve.Perdelerin fonu iki renk karışımı gibi kahverengi ve yeşilimsi.Tül kısmı ise parlak simli krem.

Mutfağım duvarlar şeftali tonunda masam ve halım yeşil,Perde stor,beyaz üzerinde turuncu yeşil pembe lila rengarenk çiçekli.

Ben ve nişanlım çok dolaştık. Ve kahve rengi yada koyu krem rengi koltuk istiyoruz. o tonlarda çok hoş halılar var. tv konsolunu açık renk düşünüyorum beyaz değil ama krem gibi bişi... perdele ve tüllerimde krem ve turuncu bişiler olsun istiyorum. aynı zamanda turuncu aksesuarlar olabilir. kahve ağırlıklı tablolar. düşünüyorum.
mutfak için; fıstık yeşili ve turuncu tonları düşünüyorum.
yatak odası için krem ve venge düşünyorum biraz ağır olsun istiyorum. zaten bana 2 oda yeter :asigim:
aryıca 1+1 olmazda 2+1 olursa ki öyle düşünüyorum. diğer odaya ucuz bi çekyat atıcam gelene gidene kalmaya yer olsun die. ütüm, ütü masası, ıvır zıvır koyacağım bir oda orası benim için. evimin balkonu yeterli gelmezse çamaşır için de kullanabilirim.
banyo da yine krem rengi banyo aksesuarları düşünüyorum. şimdi farkına vardımda krem rengi haastalığımı var bende nee :1shok:

ewet canım her taraf krem oldu ya naptın :):))

sositososito hahaha seviyorum işte varmı diyeceğin seviyorum işteee varm diyeceğinnnn delikafadulden

ya hakkatten anneme söylüyom bazen diyo ya rengarenk olsun siz genç siniz. şakkıdı

ben erken yaşlandım galiba:1rolleyes:

ya nebilim işte tamam banyomu senin hatrın için kırmızı yapıcam :dilcikar:

negatif enerjisini olmaz dimiii :roflol:

krem çok bende düşünüyorum ama aralara renk serpiştir :) kırmızı iştah açarmış lavaboda iştah hahaaa :) bence mutfağa düşün

krem çok bende düşünüyorum ama aralara renk serpiştir :) kırmızı iştah açarmış lavaboda iştah hahaaa :) bence mutfağa düşün

Yok canım zaten kilo vermek için çabalıyorum. mutfakta iştah açarsa felaketim olur. iştah kapatan bir renk varmı? ben ondan yapım mutfağa sositososito
o zaman banyom mavi olsun ferah gözüksün şakkıdı
mutfakta fıstık yeşili turuncu iyi uyum bence birbirlerine çok yakışıyorlar.
a.s.

kahve rengi ile crem rengi cok hos olur bencee =))
veya Lila :))
ben okadar karasisim ki nereyi nasi yapicam hicbilmiom :KK70:

kahve rengi ile crem rengi cok hos olur bencee =))
veya Lila :))
ben okadar karasisim ki nereyi nasi yapicam hicbilmiom :KK70:

nereyi nasıl yapıcağını bilmediğin için bilemiyorsun,
bir an da hepsini düşünüp hiçbirşey düşünemiyorsun çünkü
ne dedim ben az önce,, nasıl bir ortamda olmak istediğini düşün öncelik ile
delidolu biri misin.. dingin, sakin bir ortam mı istiyorsun.. karmankarışık renk buluşturmalarında ki dağınıklık hoşuna gidiyor mu... düzenlilik intizamlılık mı istiyorsun.. ne istiyorsun ..

bilirsen, belirlersen,, bir de hepsini değil de az az, oda oda düşünürsen
kolaylaştırırsın işini,,

kolay gelsin

X