Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
file falan inanmam saçma geliyor bana.
çörek otu ve sirkeyi duymuştum başkalarından.
bence yemekleri israf etmemk ve cimri olmamak bereketi artırır.
misafir 10 bereketiyle gelirmiş 1 ini kendi alır götütür 9 unu ev sahibine bırakırmış. bence paylaştıkça artıyor.
yiyiniz içiniz ama israf etmeyiniz.
her kim evine girdiğinde önce hiç kimseyle konuşmadan evde biri varsa ona selam versin SELAMIN ALEYKÜM diye evde kimse yoksa
bana selatü selam getirsin (ALLAHÜMMESALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED) sonra bir kere ihlas süresi (Kulhuvallahu ehad)
okusun böyle yapanın bereketi yerden biter gökten iner.
bir tanede ben paylaşayım dedim denemişim gerçektende öyle başımdan gecen olayları anlatayım çok sıkıntılı bir zamanımızdı faturalar vsler biriktikçe birikmişti
kira vs vs aniden ummadığım bi yerden toplu para geldi üstelik borç da deil RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN yaklaşık 4milyara yakın borç ödedik bir günde evde hiç para yok
alacak yerde yok:) birgün önceside cüzdanıma baktım alt üst ettim para deil ama halıcımın kartı vardı onu aradım didik didik ettim hemde 2 kez ogünde işte ALLAH TEALA BÜYÜK dedim. bir saat sonra olmadığını bile bile cüzdanı karıştırmaya başladım kartvizitlerin arasından 100 milyon çıktı nasıl sevindim YÜCE RABBİM dedim sen ne büyüksün daha dün alt üst ettim kaç kere tek tek de kart vizitleri çıkardım baktım çünki bi kartvizit arıyordum.fil falan hikaye böle şeylere inanıp dinden çıkmayın imanınızdan olmayın RABBİM dilerse sizi ev sahibi yapar çünki herşeyin sahibi o bizim bile sahibimiz o o dilemezsse yaprak kımıldamaz boş inançlar edinmeyin ALLAH rızası için başkalarınada kötü örnek oluıyorsunuz sizi duyan yapanın günahıda size yazılır
ayağına diken batsa üzülmiyceksin her şerde bi hayır her hayırda bi şer gizli bilemeyiz ne mutlu bana RABBİM diken batacak bir ayağım var diye ŞÜKRETMELi
saygı ve sevgiler bütün hanımlara
Bir ekmek kırıntısı, bir pirinç tanesini bile çöpe atmam.
Artık yemekleri karıştırır çorba yaparım.
Bayat ekmekleri kurutup ufalar, köfte içi yaparım.
Kemikleri sokak köpeklerine yediririm.
Kalan yemek sularına ekmek doğrar kedicikleri doyururum.
batil ve hurafelerle isim olmaz .. neselerden objelerden ve Allahtan baska hic birseyden yardim bekliyecek degilim Allaha sukur ..
Allahtan diler Allahtan isterim ..
dua cok onemlidir yer gok dua ile durur derdi babannem .. israftan kacinmaya calisirim ve cok misafir agirlarim ..
misafirlerim icinse en ozel ve en guzel seyleri ayirip yapip yedirmeye calisirim .. esimde bende misafiri cok severiz ozellikle ailedeki ve cevremizdeki yaslilara cok onem veririm dualarini almaya calisirim.. kapidan ugrayana bile bir kahve kucuk bi ikram yapmadan gondermemeye calisirim.. evimdende bereket bolluk asla eksik olmaz elhamdulillah
Hanimlar madem boyle bir konu acildi bende kendi fikirllerimi ve uyguladiklarimi yazayim.
Fil olayini ve ruzgar canlarini ilk duydum boyle seylere hiç inanmam.
Ben mutfagimda bereket için sirkeyi hiç eksik etmem.
ayrica efendimizn bu konudaki hadisini yazayim.
Sirke ne güzel bir katıktır.Allah'ım sirkeyi bereketlendir. Zira sirke benden önceki peygamberlerin de katığı idi. Sirke bulunan ev, katık sıkıntısı çekmez. (Hz. Muhammed s.a.v)
Bu konuda çok çalışmış biri olarak tamamen insanlara birikimimi aktarma amaçlı ve sıfır ticari beklentili bir blog açtım. Bereket ve maddi zenginliği hedefleyen ama tüm yaşantımızı bolluğa boğan uygulandığında hızlı sonuç veren uygulamalar. Adı bolluk kariyerim. Keşke orada yazdıklarımı buraya aktarabilsem.... Kısaca şunu söyleyebilirim sadece çok isteyin ve istediğiniz hayat sahipmişsiniz gibi hissedin. Deneyin...