Baba yaşasa yaşasa bir 10 yıl yaşayacaktı ne mal delisi bir babaymış şimdi her gün vicdan azabından 1000 defa ölecek
yaşlılar evlerini müteahhide vermek istemiyorlar genelde.Nedense böyle mal davalarında olayın içinde hep bir yaşlı oluyor.Tesadüf mü bilmiyorum ama ya evlatlar nasıl olsa bunlar yaşlandı deyip hiçe sayıyorlar annelerini,babalarını ya da anne baba yaşlanıp farklı psikolojilere sürükleniyor bilemiyorum artık.
amin...insan öldürmek ne kadar kolay hale geldi şu son yıllarda değil mi ? Baba oğlunu,adam karısını ,kadın sevgilisini ...Sinirlenen silaha bıçağa sarılır olmuş.Allah sonumuzu hayırlı etsin
bence bu durumlarda çocuklar anne babasının ölümünü beklemeli, ben yaşlıların cimri olmasını normal buluyorum, gençlik yok, sağlık yok tek güvenceleri birikimleri, çocuklarının buna göz dikip ısracı olmalarını anlamıyorum, gençsin sağlıklısın git çalış
O birikimlerde evlatlarında payı olanlar oluyor
öyle demeolsun şirket değil ki bu aile, ana babanın kaç sene ömrü kaldı ki zaten
Hadi tartışma esnasında gözü döndü, zaten yaşlı adam kafasına vurdu diyelim, sonra bıçaklamasının açıklanabilir yeri yok, bile isteye resmen.Vahdettin Çeltikçi'yi çıkan tartışma sonucu başına sert bir cisimle vurduktan sonra bıçaklayarak öldürdü.
Allah bilir olayın iç yüzü nasıl ?
Belki de bunaltti adamı
72 yaşında insan kolay kolay evlat öldürmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?