• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evini lavanta esintisi rengine boyayan varmı acaba? ve boyasına sim katan ?

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
evini lavanta esintisi rengine boyayan varmı acaba? ve boyasına sim katan ?

ben boyamadım ama merak ettim adı bile hoşmuş boyanın..lila falan mı rengi yani..içine sim katılan boyalar var ama duvar silemezsin bence içine sim katma bir duvarına da uygun renkte düz simli kağıt yap kağıdı silersin.

bizim evde boya rengi inci beyazı son katına sim koyduk boyanın çokta güzel oldu zaten duvarlar öle pek silinmiyo bence ama silsende problem olcağını zannetmiyorum çok şık oluyor sim :3:

ben boyamadım ama merak ettim adı bile hoşmuş boyanın..lila falan mı rengi yani..içine sim katılan boyalar var ama duvar silemezsin bence içine sim katma bir duvarına da uygun renkte düz simli kağıt yap kağıdı silersin.

ne lila rengi ne mor rengi nede mavi bi renk çok hoş bi cok acık çok ferah ve aydınlık bi renk

resimdeki oldugu gibi açık olan tonu olan sizce nasıl

$lila3.webp$MODA-RENKLER-5.webp

bizim evde boya rengi inci beyazı son katına sim koyduk boyanın çokta güzel oldu zaten duvarlar öle pek silinmiyo bence ama silsende problem olcağını zannetmiyorum çok şık oluyor sim :3:

aynen canım evde soba yanmadıgı için e sigarada içlilmezse silimiyor anca mop ile tozunu yada örümcegini alırsın :)
inci beyazıda güzel ama ben çocuklu oldugum için gidecegini hiç zannetmiyorum
evi eşim kendi bizzat boyacaka boyacıya vermeyecegimiz için sim katma olayını bilmiyoruz anlatsana biraz markası neydi nasıl bi simdi tozmu yoksa sıvımı *?

aynen canım evde soba yanmadıgı için e sigarada içlilmezse silimiyor anca mop ile tozunu yada örümcegini alırsın :)
inci beyazıda güzel ama ben çocuklu oldugum için gidecegini hiç zannetmiyorum
evi eşim kendi bizzat boyacaka boyacıya vermeyecegimiz için sim katma olayını bilmiyoruz anlatsana biraz markası neydi nasıl bi simdi tozmu yoksa sıvımı *?

polisan dı galiba 1 kat boyandı inci beyazına sonra boyanın içine boya simleri var özel toz halinde boyacılarda bulursun kalitelisinden al biz 15 tl ye almıştık markasını hatırlamıyorum onlardan ekleyip bir katta öle boyadık gören herkes beğeniyo tavsiye ederim 3 rengi vardı bakır gümüş altın biz gümüş kullandık:3:

benim evim lavanta esintisi ile boyandı.gören herkes çok beğeniyo.çok çok uçuk bir renk ve harika aydınlık bir renk.benden sonra birçok arkadaşım evini bu renge boyattı tavsiye edebilirim. sevgilerimle,

benim evim lavanta esintisi ile boyandı.gören herkes çok beğeniyo.çok çok uçuk bir renk ve harika aydınlık bir renk.benden sonra birçok arkadaşım evini bu renge boyattı tavsiye edebilirim. sevgilerimle,

aynen canım bizde lavanta esintisi yaptık muhteşem bi renk aşık oldum resmen :16::16::16:

Back
X