- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
-
- Konu Sahibi Amazing family
1 seneyi bulmayabilirde ama sırf bir gelen olsa ne der düşüncesiyle batıyor gözüme balkona çıktıkça1 sene snr tasınacagım evın dısındakı bantlar için ugrasmazdım açıkcası
hiç de umrum olmaz
500 tl cokmus
ben aldıgımda 150 tl ye alıyorum yardıma bayan
Hayır vermez o iş için zaten gres yağını sık kazıyıcı ya sür ve çek bantları bitti. Güneş kavlayacağı için acele edip yapınKazıyıcı zarar vermez mi ki canım
O ne ki ?Bantları wd40la da çıkartabilirsiniz
Olur . Iki kadın çağırırsınız siz de gun boyu basında beklersiniz .1 sene en maksimum süre 4 aya ev alınıp çıkadabiliriz ama ben yine de temizletmek istiyorum. Asıl sorun istediğim gibi temiz olur mu
Güneş zaten kavlatmış hep ne kadar zamandır duruyorsa artıkHayır vermez o iş için zaten gres yağını sık kazıyıcı ya sür ve çek bantları bitti. Güneş kavlayacağı için acele edip yapın
İnşallah canımOlur . Iki kadın çağırırsınız siz de gun boyu basında beklersiniz .
İşte ilk takılınca yapılsa hiç bunlara gerek kalmaz hemen çıkar ama siz deneyinGüneş zaten kavlatmış hep ne kadar zamandır duruyorsa artık
gelen kafasını dısarı cıkıp pencerene mı bakacak1 seneyi bulmayabilirde ama sırf bir gelen olsa ne der düşüncesiyle batıyor gözüme balkona çıktıkça
Aslında haklısınız artık ne kadar olursagelen kafasını dısarı cıkıp pencerene mı bakacak
olursa olsun bosver lütfen ugrasma
Bir çözüm bulamadınız mı pekiBantlar benim camlarda da var dışarıda çıkmıyor güneş yakmış.
Saç kurutma makinesiyle çıkardım iç tarafları ama dış tarafları için denemedim. Korktum düşerim diye :)Bir çözüm bulamadınız mı peki
Ben şimdi bir sprey buldum ama işe yarar mı bilmiyorum
Kesinlikle şirketten çağır, kendi tuttuğumuz kadınlar doğru düzgün yapamıyorlar. bi tarafı yapsalar , öteki taraflar kalıyorGünaydın kızlar hepiniz için güzel bir gün olsun. Ben şu an bulunduğum eve biraz acil taşındım. Temizlik şirketinden temizlikçi çağırmak için 500tl istediler bende gerek duymadım. Yavaş yavaş temizleriz diye :) Gel görelim öyle olmadı. 2 ay olmadan hamile olduğumu öğrendim. Daha önce düşüklerim olduğu için kalan işlere devam edemedim. Özellikle pimapenlerde Kurumuş bantlar var ara ara hepsini çıkaramadım. Banyolarımın duvar fayansları da doğru düzgün tellenmedi ara ara matlıklar var
SiZe sorum şu ben iki kadın alsam bunları ve evin dip köşe temizliğini 1 günde bitirirler mi?
Günlüğü 150 tl kişi başı
Tanıdık bir bayan var 100 e gelirim dedi ama tek başına yapamaz diye düşünüyorum yanıma arkadaşımı alırım dedi nasıl olur bilmiyorum.
Ev kendimizin değil. Şirketten çağırmak istedim eşim 1 seneye kalmadan evimize çıkıcaz ne gerek var yeni aldığımız eve çağırırız diyor. Ama bu bantları gördükçe de çok canım sıkılıyor.
Not: Bantlar sadece dış çerçevede var
Bazılarını temizlemiştim.
Derdime bir çare hanımlar
Bu arada bu bantlar için çözüm bulan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim
Nerelerde satılır kiEki Görüntüle 2132382
şöyle yağ gibi bir sprey, her evde bulunmalı bir çok işe yarıyor.
yapı malzemesi satan yerlerde vardır.Nerelerde satılır ki