• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiği travestinin kim olduğunu görünce.

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Evine gittiği travestinin kim olduğunu görünce...
Samsun'da bir kişi internetten telefon numarasını alıp aradığı ve ilişkiye girmek için evine gittiği travestinin daha önce sahte para verip mahkemelik olduğu kişi çıkınca silahlı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu.

Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 33 yaşındaki T.S., ilişkiye girmek için internetten hayat kadını telefonu araştırdı. İnternet ortamından temin ettiği 39 yaşındaki D.K. adlı travestiyi telefonla arayan T.S., travestinin evine gitti. Travesti D.K., daha önce kendisine sahte para verdiği iddiasıyla mahkemelik olduğu T.S.'yi tanıyınca aralarında tartışma çıktı. D.K., tüfekle ateş ettiği T.S.'yi her iki ayağından da yaraladı. Kanlar içinde kalan T.S., 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. T.S.'nin vurulan ayağından ameliyat olacağı öğrenildi. T.S., internetten telefon numarasını temin edip aradığı D.K.'yi bayan zannettiğini ve bu bu yüzden evine gittiğini belirterek, "Ben travesti olduğunu bilmiyordum. Bayan diye evine gittim. Daha önce sahte paradan mahkemelik olduğum travesti çıktı. Benden para istedi ve çıkan tartışmada tüfekle ateş açıp beni yaraladı" dedi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, travesti D.K.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.milliyet.com.tr/evine-gittigi-travestinin-kim-gundem-2177055/

Ülke nereye gidiyor böyle ? :KK57::KK57::KK57:

2side kokuşmuş

:KK53: Yazık şimdi bu adamın travestıye gitti belli oldu.

Ben adama acımadım hanımına acıdım birde çocuklarına , kadınlar böyle adamlar yüzünden hastalanıp hastane,hastane şifa arıyor
Haklısın dünkü o Ankara'daki sapık olayındakı gibi bu kadınada yazık. Çevresı bile nasıl bakar bu kadınlara.Bu kadının kocası şöyle şöyleymiş diye.
Suçları olmadığı halde.

Allah sabır versın.

Ben adama acımadım hanımına acıdım birde çocuklarına , kadınlar böyle adamlar yüzünden hastalanıp hastane,hastane şifa arıyor
canım benım acıma,çocğu kadın biliyor,kendı kabullenıyor,ayşe armanla bir sosyetık kadın roportaj yaptı,kocasının böle olduğu çıktı,kadın dıyorki bılıyordum,hissediyordum,ama en son adam gazetelerce yakalanınca mecbur boşandı,çoğu kadın bılır,susmak işine gelir kımının,rahatını bozmaz,ne sözde fedakar kadınlar var,kcoasına tapan,taptığı zaman körlük gelir,laf kondurmayan,o sapık,ensest,ilişkilerde bıle susan kadınlarla dolu dunyaa,o yzuden kendı adıma acıyamam,

canım benım acıma,çocğu kadın biliyor,kendı kabullenıyor,ayşe armanla bir sosyetık kadın roportaj yaptı,kocasının böle olduğu çıktı,kadın dıyorki bılıyordum,hissediyordum,ama en son adam gazetelerce yakalanınca mecbur boşandı,çoğu kadın bılır,susmak işine gelir kımının,rahatını bozmaz,ne sözde fedakar kadınlar var,kcoasına tapan,taptığı zaman körlük gelir,laf kondurmayan,o sapık,ensest,ilişkilerde bıle susan kadınlarla dolu dunyaa,o yzuden kendı adıma acıyamam,
kadınlar hafıye gıbı,nasıl anlmazki,adamı her sanıyesınden haberdardır,kadın,ayrıca ha kadına gitmiş,ha travesti bence fark yok

şimdi adam travesti hemde dolandırıcı
diğeri ise bu toplumda helede karadenizde travestiye giden mafya benzeri birşey
sedat pekerin kahraman ilan edildiği türkiyeden karadenizden insan manzaraları

Erkeğede acıyanlarıda ben anlamış değilim , adam pisliğin teki , yarın çocuğa babanda travesti düşkünüymüş diye alaya alırlar , çok rezil bir durum
şimdi adam travesti hemde dolandırıcı
diğeri ise bu toplumda helede karadenizde travestiye giden mafya benzeri birşey
sedat pekerin kahraman ilan edildiği türkiyeden karadenizden insan manzaraları

Erkeğede acıyanlarıda ben anlamış değilim , adam pisliğin teki , yarın çocuğa babanda travesti düşkünüymüş diye alaya alırlar , çok rezil bir durum
rezillik her tarafta ben onda değilim olay ilginç

Back