Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar evimize köpek almak istiyoruz ama hamileliğe engelmidir yada hamileyken sorun cıkarmı diyede açıkçası düşünüyoruz sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar evimize köpek almak istiyoruz ama hamileliğe engelmidir yada hamileyken sorun cıkarmı diyede açıkçası düşünüyoruz sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...
teşekkürler.benimde 2kedim vardı sonra 6oldular evde sonra hiç biri kalmadı..belkide o yüzdern hamile kalamıyorum toxoplazmaya baktırcam test yaptırcam ve köpek konusunda doktorumada sorucam ama sizlerdende bilgi almak istedim
Bi test var adını hatırlamıyorum kedilerden geçen bi mikroba karşı bağışıklığın var mı diye bakılıyor. Varsa problem yok yoksa sanırım hamile kalmadan aşı oluyorsun. Köpek için bişey duymadım. Doktorun muhakkak yardımcı olur. Bir dolu kedisi köpeği olan çocuklu aile var, tedbir alınca bişey olmaz bence.