- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
-
- Konu Sahibi maviisever
Tekir galiba baya hareketli ve meraklı ve aşırı kendini sevdiriyor kucağımdayken boynuma tırmanıyorVeterin bir bakar hastalıgı varmı diye iç dıs parazitini yapar zaten bir hastalıgı varza 15 güne cıkar.. Yavru kedi maamsı alacaksınız kaç aylık olduguna gore verir vet.
Tırmalaması için tırmık alabılırsınız.
Hayırı ögreniyorlar cocuk gibi düşünün ben işater parmagımla hayır diyip ogretmiştim ne güzel size arkadaş olacak.
Tekirmi, sarmanmı?
Malzeme derken kumu işte mama kabı yatağı vs vs yok akşam veya yarın çıkıcaz dışardan kum alıp kutuya koydum geçici olarakMalzeme derken şuan kumu var mı evde?
Malzeme derken kumu işte mama kabı yatağı vs vs yok akşam veya yarın çıkıcaz dışardan kum alıp kutuya koydum geçici olarak
Yok onu geçici olarak ayarladıkHeh şuanlık tuvaletini yapacağı bi kum varsa tamamdır. Ben kumu da şuan yoksa nasıl dayanır diye sordum.
Aynen öyleler ondan zerre şüphem yokVeterinere goturdugunuzde o gerekli aşılarını yapar yavru olduğu için haftada 1 yaș mama verin kuru mama alın yavru olduğu için aylık gurup olandan. Kedi hiç sevmezdim daha doğrusu korkardım sitenin içinde gözleri bile yeni açılmıştı yağmur da dayanamadım onun üşümesine alıp eve getirdim 1 yıl oldu bizimle yaşıyor ama alıştıkça daha çok o size sahipleniyor çok akıllı ve zekiler hiç korkmayın şimdi bizim çocuğumuz gibi oldu
Ev bizim eşimle ortak alanım önemli olan ikimizin de istemesiydi benim yada onun ailesinin fikirleri hiç de önemli değil bizim için ağzı dili olmayan küçücük bir canı onlar rahatsız olacak diye sokağa bırakamazdim sizin isteyip istememeniz önemli. Günlük kumunu temizlemeniz gerekiyor hamile iseniz onu esiniz yapsın. Ben 1 ay önce bebegimi kaybettim inan benim ağladığımı üzüldüğümü hissediyor kucagima gelip beni opuyordu masaj yapıyordu gece gelip kucagima yatıyorduAynen öyleler ondan zerre şüphem yokama bilmiyorum bakamam diye çok korkuyorum bide o kadar tatlı ki bırakmakta istemiyorum birde hamileyim galiba veterinerin söyleyecekleri ve aşı veya tedavi olması beni rahatlatıcak birde aslında ailelerden çekiniyorum karışmalarına izin vermiyorum ama istemedikleri için her iki tarafta insan çekiniyor. Siz ilk eve aldığınızda nasıldınız sonuçta birden pat diye eve yeni r üye geliyor
Bu arada çok geçmiş olsun sizeEv bizim eşimle ortak alanım önemli olan ikimizin de istemesiydi benim yada onun ailesinin fikirleri hiç de önemli değil bizim için ağzı dili olmayan küçücük bir canı onlar rahatsız olacak diye sokağa bırakamazdim sizin isteyip istememeniz önemli. Günlük kumunu temizlemeniz gerekiyor hamile iseniz onu esiniz yapsın. Ben 1 ay önce bebegimi kaybettim inan benim ağladığımı üzüldüğümü hissediyor kucagima gelip beni opuyordu masaj yapıyordu gece gelip kucagima yatıyorduo bizim için çok farklı aynı sizin çocuğunuz gibi oluyor belli bir zaman sonra
Tskr ederim cnmBu arada çok geçmiş olsun size
BKedileri çok seven ve isteyen biriydim eşimde bunu çok iyi biliyor fakat hiç deneyimim olmadığından asla cesaret edemiyordum. Üç dört gündür eşim eve gelirken sokakta bir kedi görüyormuş yavru ve hep çocukların elinde ve bugünde eşimi görür görmez hemen onun yanına gidip üzerine tırmanmaya başlamış eşimde o üç dört gün içinde hep şey diyormuş kediyi tek bulsamda eve götürsem diyormuş ve bugün getirdi ben şok tabii. Hem mutluyum hem değilim çünkü bakamamaktan korkuyorum nasıl davranıcam edicem diye demem gibi deneyim sıfır akşam da malzemelerini alacağız veterinere götürürüm... bilgisi olanlar bana yazabilir mi sizler ilk ne yaptınız korktunuz mu bakamamaktan falan?Eki Görüntüle 2711421
Bence bu hayatta en güzel şeylerden biri yavru bir kediyi sahiplenip ona aile olmak. Çok hassaslardır kediler dediğiniz her şeyi çok iyi anlarlar eve yeni bir eşya gelirse “buda benim” tepkisiyle tuvaletlerini yapabilirler. 8 senedir kedi bakıyoruz sanki evladımız gibi canımız her şeyimiz. Eğer eviniz yüksek katta ise bazen kendileri kuş sanıp kanatlanmaya kalkıyorlar buna çok dikkat etmelisiniz ve söylemeden edemeyeceğim kediler kalp krizi riskini azaltır.. onlar her hırıldadığında Allah’ı zikrederler ha bu arada henüz kedinize bir isim vermediyseniz peygamber efendimizin kedisinin adı; Muezza’yı verebilirsiniz. Lütfen ona sahip çıkın sokakta güvende değiller üstelik psikolojileri içinde bir eve alıp sonra tekrar dışarı bırakmayın eğer böyle bir şey yapacaksanız da bence evde çok durmamalı size alışmamalı... umarım doğru karar verirsiniz :)Kedileri çok seven ve isteyen biriydim eşimde bunu çok iyi biliyor fakat hiç deneyimim olmadığından asla cesaret edemiyordum. Üç dört gündür eşim eve gelirken sokakta bir kedi görüyormuş yavru ve hep çocukların elinde ve bugünde eşimi görür görmez hemen onun yanına gidip üzerine tırmanmaya başlamış eşimde o üç dört gün içinde hep şey diyormuş kediyi tek bulsamda eve götürsem diyormuş ve bugün getirdi ben şok tabii. Hem mutluyum hem değilim çünkü bakamamaktan korkuyorum nasıl davranıcam edicem diye demem gibi deneyim sıfır akşam da malzemelerini alacağız veterinere götürürüm... bilgisi olanlar bana yazabilir mi sizler ilk ne yaptınız korktunuz mu bakamamaktan falan?Eki Görüntüle 2711421