- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sık sık Duvarları silmek gerekiyor .İlçedeyiz burda doğalgaz yok canım
Niye öyle oldu ki, normal mi?
Bir problem varsa onu tespit edin, amcamların evi de öyle hiç böyle bir sorun duymadım.
benim annemlerin evide öyle ama asla böyle bi sorun yok kömürden mi kazandan mı anlamıyorumNiye öyle oldu ki, normal mi?
Bir problem varsa onu tespit edin, amcamların evi de öyle hiç böyle bir sorun duymadım.
Teşekkürler denicem mutlakaTulleri Perdeleri yıkarken
Ćamasir makinesine 1adet bulasik deterjanı kapsülü koy ve deterjan gözüne deterjanla birlikte 2 yemek kaşığı şeker koy mis gibi bembeyaz olucak goruceksin
Aslında ev işi de bu sebeple artıyor Ama bu sanırım senin işlerinde başından aşkınYalnız nasıl işle bozmuşsam ..isi ..işi diye okudum.. Yine kim ev işinden dert yanıyor acaba diye açtım
Evet ya ve bu durumdan nefret ediyorumBütün kaloriferli evler böyle oluyor malesef
duvarları her ay sil istersen hep çamur gibi olur o su
hele tullerin üstü pile yerleri kapkara olur sanki senelerdir yikanmamis gibi
Aaa buda etkili olabilir miYakilan komur kalitesizse is yapar. Komuru degistirin.
Mecbur yaaaAnladım canım o zaman
sık sık Duvarları silmek gerekiyor .
Aynen öyleDeğil mi?
Sonuçta bunun getirisi ev işi..
Tabii ki. Komurlerin siniflandirmalarina bakin hatta. Dogrudan ilgisi var.Aaa buda etkili olabilir mi
Evet bunu söylemişlerdi ama görüntü pek hoş değil yinede teşekkür ederimBir tanidigim peteklerin uzerine ortu ortuyo petekten cikan isi birazda olsa engelliyormus. Tabi sicakligada etki eder onu goze almak gerek.
Isterseniz temizlukten sonra bir muddet deneyin.
Anladım çok teşekkür ederim eşime hemen söyliycemTabii ki. Komurlerin siniflandirmalarina bakin hatta. Dogrudan ilgisi var.
Aslında ev işi de bu sebeple artıyor Ama bu sanırım senin işlerinde başından aşkın
Onu bende öyle okdmmYalnız nasıl işle bozmuşsam ..isi ..işi diye okudum.. Yine kim ev işinden dert yanıyor acaba diye açtım
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zorHem de nasıl.
İşin kötüsü dışarıda çalıştığım için içerinin işi bitmiyor, bitirilemiyor..
Hayır eşim gidip özel olarak alıyor çok ince bi kömürSize tavsiyem 15 günde bir yapmanız temizliğinizi
Birde kullandığınız kömür den kaynaklı olabilir kalorifer kömürü mu kullanıyor sunuz.? Ucuz diye yardım kömürü alıp kullanan çok var ondan kaynaklı olabilir
Hayır eşim gidip özel olarak alıyor çok ince bi kömür
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor