• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin gecimi icin ek is alan varmi

Mkrmndnz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
251
168
53
34
Herkese selamün aleyküm arkadaşlar benim 3 tane çocuğum var evin geçimini sağlamak için daha doğrusu katkıda bulunmak için eşime destek olmak istiyorum Google'dan birçok site çıkıyor dolandırıcı sitelerine güvenmediğim için sizlerden buradan yardım istiyorum evlere paketleme kaplama davetiye herhangi iş alanlar var mı Benim de bu işe çok ihtiyacım var alan arkadaşlar varsa bana da Yardımcı olurlarsa çok sevinirim Çok teşekkürler

Benim iş yerinde departman arkadaşımın 4 çocuğu var, yine iş yerinde 2 kişinin de ikişer çocuğu var...

Olabilir, ben kimseyi yargılamam neden çalışmıyorsun diye BANANE beni ilgilendirmez. Ama normal işlerin getirisi daha yüksek olduğu için.
İşsizlik iş seçene var. Şu an dediğiniz gibi sadece pandemiden insanlar çekiniyor.
Ve hanım efendinin dediği 10 sene önceydi, görümcem o sayede sürüyle altın yapıp araba almıştı kendine ama malesef artık o tür işler kalmadı...

Ben yapıyorum, birçok kişinin yok olmaz , çevren yoksa olmaz dediği katalog işi. Çok şükür doğru yapınca iyi kazandırıyor.

Back