Evin duvarlarından pastel boya lekesi nasıl çıkar?

BarbunyaPilaki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
826
7
118
Diğer
Arkadaşlar benim evin duvarları kireçle badana yapılmış. Kızım da sağolsun ben işteyken pastel boya ve kara kalem çalışmaları yapmış. Sildim çıkmadığı yetmezmiş gibi daha iğrenç bir şekilde iyice duvara yapıştı. Nasıl kurtulabilirim bu lekelerden bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Şimdiden yardımcı olacak olan arkadaşlara teşekkür ederim.

leydiciğim aynı olayı bende yaşamıştım ama benim duvarlar plastik boyaydı
cifle uzun uzun ovarak çıkarabildim Tabii boyanın rengide biraz soldu cifi deneyip tekrar kireçle badana geçsen bana olur gibi geliyor iyi şanslar..kolaygelsin

canım önerin için sağol ama badana yaptığımda parkeler hep kireç oluyor onun için badana yapmak istemiyorum zaten bir duvarda sadece ve futbol topu büyüklüğünde

boyamaktan başka çaren yok galiba :1no2:rengi beyaz ise tavan boyası ile boya derim 10 dk alır altınada gazete ser etraf batmaz CADIARZU

badana ile ugraşana kadar üzerine bişey asabilecegin gibiyse bir resimle nebilim bir çiçekle kamufle et arkadaşım kolay gelsin

pastel boya ...kireç... çıkma ihtimali biraz zor gibi. aleynanın dediği gibi kamufle edecek gibiysen öyle yapabilirsin...

bu arada boyama olayı tekrar ederse bir bez verip kızına sildir. ne kadar zorlandığını anlasın. yine tekrar ederse boya yada kurşun kalemini bir süreliğine ortadan kaldır. davranışının sonucunu yaşatmak deniyormuş bu yönteme. kursta öğretmen demişti. boyayla duvarı boyamayıda örnek olay olarak vermişti...svgler...

benımde vardı tasındıgımda duvarlarda lekeler fakat plastık boya oldugu ıcın uzun bır ugrastan sonra cıkarmayı basardım ınsallah sende bulursun yolunu

badana ile ugraşana kadar üzerine bişey asabilecegin gibiyse bir resimle nebilim bir çiçekle kamufle et arkadaşım kolay gelsin

canım kızım iki buçuk yaşında olduğundan boyadığı yer yerden yarım metre yükseklikte onun için bir şey asamam hoş durmaz. Ama yinede önerin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…