• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin bütün yükü omzumda, kızlar yardıma ihtiyacım var.

ferda18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
86
5
96
Antalya
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ve sızleri çok samimi buldum kendime yakın hissettim.2yıllık evliyim ist.Antalya ya gelin geldim ama mutsuzum umduğum gbi çıkmadı eşimlede ailesiylede sorunlar yaşıyorum eşim evlendiğimde düzenli bi işi vardı 5 ay sonra ayrıldı simdi düzensiz bir şekilde çalışıyor eve yardımı yok denecek kadar az bütün yükler üzerimde defalarca konuştum ama çözüm bulamıyorum.nasıl bir yol izlemeliyim şaşırdım artık offfff

sorunun standart bir çok kadın bu sıkıntıları yaşıyor ancak eşinle konuşarak halledebilirsin ya da zamana bırakmaktan başka çare yok. eşin işden ayrılabilir yeni işe girebilir belki onun da elinde değildir bu durum sonuçta kriz var herkes her işi tutturamayor bir çok insan işden çıkarılıyor birbirinize destek olun.hayat müşterek sonuçta sıkıntıları ancak birbirinize anlayarak çözelebilirsiniz.bide eşinin ailesi ile aynı evdemı yaşıyorsun ne gibi sorunların var eşinin ailesiyle.

sorunun standart bir çok kadın bu sıkıntıları yaşıyor ancak eşinle konuşarak halledebilirsin ya da zamana bırakmaktan başka çare yok. eşin işden ayrılabilir yeni işe girebilir belki onun da elinde değildir bu durum sonuçta kriz var herkes her işi tutturamayor bir çok insan işden çıkarılıyor birbirinize destek olun.hayat müşterek sonuçta sıkıntıları ancak birbirinize anlayarak çözelebilirsiniz.bide eşinin ailesi ile aynı evdemı yaşıyorsun ne gibi sorunların var eşinin ailesiyle.

ayrı evlerde yaşıyoruz ama maddi yönden bzi çok zorluyorlar kendi kızları gibi asla benimsemiyorlar kendimi çok yalnız hissediyorum .

Eşiniz evde oturmuyormuş anladığım kadarıyla.
Ama tam olarak düzgün bir işi yok heralde.
Peki herhangi bir çabası var mı iş bulmak adına, önemli olan bu.
Çabası varsa, biraz daha sabredin, inş bulur.
Ama çabası yoksa, o zaman bu yükü ben kaldıramıyorum diye koyun net tavrınızı.
Bir erkeğin işsiz dolaşması çok kötü birşey,
bir erkek kendine bu durumu yedirmemeli de, ne gerkiyorsa yapmalı.

Back