- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
-
- Konu Sahibi KarKralicesi
bunlarda sıfır.. fazla ceyizim.çeyiz seti sıfırları n....... ile başlayan sitede 424 biraz fazla sanki fiyat?
alıcaksanız anlaşalımhani yanış anlama da satılmasa elinde kalacak. sonuçta almışın kullanmamışın ama ikinci el oluyor işte. daha uygun olmalı sanki
netten bakın isterseniz. ben nedesem boş bi satıcı olarakÇAY SETİNİZ AĞIRMI SAĞLAM MI yani kalite olarak acaba
yani sıfırı 100 tl bi arkadaşın dediği gibi uygun olacak takas olurmunetten bakın isterseniz. ben nedesem boş bi satıcı olarak
ya benimkide sıfır kutusunda. ceyiz fazlalıgım. ondan satıyorum.yani sıfırı 100 tl bi arkadaşın dediği gibi uygun olacak takas olurmu
ben mutfak ve ev eşyalarına bakıyorum seneye ev sahibi olacağız inşaallah. şimdiden almaya başlamam lazım bu şekilde alınıp kullanılmamış eşya arıyorum ama biraz daha uygun olacağını düşündüğüm için tabiki :)alıcaksanız anlaşalım
hayırlı olsun şimdiden.ben mutfak ve ev eşyalarına bakıyorum seneye ev sahibi olacağız inşaallah. şimdiden almaya başlamam lazım bu şekilde alınıp kullanılmamış eşya arıyorum ama biraz daha uygun olacağını düşündüğüm için tabiki :)
teşekkür ederimTakas düşünmüyormussunuz ama ben yinede yazayım bulunsun takas yapmayı düşünürseniz çay seti için konuma bir göz atın belki ihtiyacınız olan seyler vardır ilerde düşünürseniz falan aklınızda bulunsun hayırlı satışlar.
gaziantep.hangi ildesin