• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin yeni üyesi Cavalier King Charles Spaniel :)) bilgisi olan var mı?

Satın almıycam fıstığım evet aşırı pahalı bu cins köpekler ben mümkünse muhtaç olan cavalier king arıyorum bide yavru olursa süper olur ama eşim bulmuş şimdi erkek 2 yaşında hikayeside çok acıklı içim burkuldu yavru olmasada olur nolucak sahiplenelim dedim ama dur bakalım nolucak çok istiyorum gerçekten :anneadayı:
Sahiplenin canım en güzeli:) onlar sevgiye cok muhtaclar cünkü..

Evett fistikim valla su dk bulsam hic kacirmam o derece oyle masumlarki:KK200:
Harikasınız, satın almama konusunda tebrik ediyorum sizi. :KK9::KK9::KK9:
Küçük bir tavsiye, barınağa gidin. Çok duydum "aklımda şu ırk vardı ama görünce hayatımın köpeği bu dedim, bu kadar büyük/küçük evcil düşünmüyordum ama gözlerine bakınca bana ihtiyacı olduğunu hissettim" vs diyeni.
Eğer ilk köpeğiniz olacaksa, ismimi aklınızda tutun ve ne sorunuz, sorununuz, merak ettiğiniz olursa hiç çekinmeden yazın bana.

Harikasınız, satın almama konusunda tebrik ediyorum sizi. :KK9::KK9::KK9:
Küçük bir tavsiye, barınağa gidin. Çok duydum "aklımda şu ırk vardı ama görünce hayatımın köpeği bu dedim, bu kadar büyük/küçük evcil düşünmüyordum ama gözlerine bakınca bana ihtiyacı olduğunu hissettim" vs diyeni.
Eğer ilk köpeğiniz olacaksa, ismimi aklınızda tutun ve ne sorunuz, sorununuz, merak ettiğiniz olursa hiç çekinmeden yazın bana.
Barınağa gidicez canım :) eşime bir arkadaşı söylemiş oda ordan almış tuzlada bir barınak varmış bugün yarın büyük bi ihtimal gidicez :) gerçekten barınaktaki hayvanlar bunu bize hissettiriyormuş cavalier king diyorum ama dediğin gibi barınağa gittiğimizde belki de gözümün içine bakarak evet bu dedirtecek bi canlı olucak ve aklımda nekadar cavalier king cinsi olsada farklı cins bi canlıyı sahiplenebiliriz de kime niyet kime kısmet demişler :) Satın almama konusunda kararlıyım gerçekten sahiplenmeyi çok daha doğru buluyorum :) ilk köpeğim olucak evet :) kendimi bildim bileli köpek beslemeyi hayal ediyorum :) eşimde benim gibi düşününce çok mutlu olmuştum :KK200: bi gidelim bakalım tuzladaki barınağa :anneadayı:

Barınağa gidicez canım :) eşime bir arkadaşı söylemiş oda ordan almış tuzlada bir barınak varmış bugün yarın büyük bi ihtimal gidicez :) gerçekten barınaktaki hayvanlar bunu bize hissettiriyormuş cavalier king diyorum ama dediğin gibi barınağa gittiğimizde belki de gözümün içine bakarak evet bu dedirtecek bi canlı olucak ve aklımda nekadar cavalier king cinsi olsada farklı cins bi canlıyı sahiplenebiliriz de kime niyet kime kısmet demişler :) Satın almama konusunda kararlıyım gerçekten sahiplenmeyi çok daha doğru buluyorum :) ilk köpeğim olucak evet :) kendimi bildim bileli köpek beslemeyi hayal ediyorum :) eşimde benim gibi düşününce çok mutlu olmuştum :KK200: bi gidelim bakalım tuzladaki barınağa :anneadayı:
Hayırlısı olsun, ben de heyecanla bekliyorum gelişmeleri bana ne oluyorsa :KK48:
Köpek sahibi olmak, benim şu hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri. Anlatmaya başlasam hem çok uzun olur hem sıkılırsınız hem de yine de eksik kalır. Başka bir şey bu. Köpeğim sayesinde ben kendimi dünyanın en önemli insanı hissediyorum.
Ben sahiplenmedim, anne altından zaten ölecek diye gözden çıkarılan yavrumu aldım. Hatta ölecek diye diğerlerine 500-600 isterken 150 tl mi ne istedi kadın. Tabii ben bu zaten ölecek düşüncesinde olduğunu sonradan şans eseri öğrendim.
Barınaktan ya da sokaktan sahiplenilmiş olanlar kurtarıldığını bilir ve o tutkuyla bağlanırmış (okuduğum ve anlatılan bu). Büyük ihtimalle sizin evciliniz, benimkinin bana olan düşkünlüğünden kat be kat fazla bağlı olacak size, gözünüzün içine bakacak. (İlk günden değil elbette)

Hayırlısı olsun, ben de heyecanla bekliyorum gelişmeleri bana ne oluyorsa :KK48:
Köpek sahibi olmak, benim şu hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri. Anlatmaya başlasam hem çok uzun olur hem sıkılırsınız hem de yine de eksik kalır. Başka bir şey bu. Köpeğim sayesinde ben kendimi dünyanın en önemli insanı hissediyorum.
Ben sahiplenmedim, anne altından zaten ölecek diye gözden çıkarılan yavrumu aldım. Hatta ölecek diye diğerlerine 500-600 isterken 150 tl mi ne istedi kadın. Tabii ben bu zaten ölecek düşüncesinde olduğunu sonradan şans eseri öğrendim.
Barınaktan ya da sokaktan sahiplenilmiş olanlar kurtarıldığını bilir ve o tutkuyla bağlanırmış (okuduğum ve anlatılan bu). Büyük ihtimalle sizin evciliniz, benimkinin bana olan düşkünlüğünden kat be kat fazla bağlı olacak size, gözünüzün içine bakacak. (İlk günden değil elbette)
Oyy kıyamam ama yaaa :)) bal onlar baall ben çok severim hayvanları köpeklere karşıda zaafım var :) bende duyduğuma göre barınaktaki hayvanlar gözünün içine bakıyormuş aile istiyorlarmış kurtarın beni der gibi bakıyorlarmış birde mesela birini sahiplendin aldın diyelim onu eve getirdiğin zaman sanki hani evine ilkkez bi misafir gelir de çekingen olurmuş yaa aynı öyle oluyolarmış :KK200: hiiçç kıyamam kii ben onlaraa gerçekten barınaktan sahiplenmeyi düşünüyorum ben :) sizin hikayenizde hem çok acı hemde çook duygusal birde ben çok bağlanıyorum hemen herşeye ilk köpeğimiz olucak evcil olarak kızımda olucak kısmetse kasımda doğumum var :oops: kızımında hayvan sevgisiyle büyümesini istiyorum çünkü hayvanlarla bebeklerin arasındaki bağ çok masum temiz :)) beraber büyüsünler istiyorum:anneadayı: hatta şuan bi muhabbet kuşum var benim 2 senedir bizimle onada öyle bağlıyım ki çoook seviyorum boncuğumuda :KK200: köpek bambaşka bişi daha sadık daha samimi evladı gibi oluyo insanın yok yokk kesin kararlıyım :) hayırlısıyla bi gidebilsek şu barınağa tüm gelişmeleri yazarım buraya :KK68: :))

O zaman kesinlikle barınaktan sahiplenmelisiniz çünkü oradaki köpeklerin çok çok büyük kısmı önce bakılmış sonra atılmış oldukları için temel eğitimleri var :KK61:
Hem bebek hem köpek zor olabilir çünkü sıfır eğitim olursa.
İkisi yata yata ne güzel büyür :KK68:Kedi ya da köpekle büyüyen çocuklar daha sağlıklı, daha vicdanlı ve daha sorumluluk bilincinde oluyorlarmış.
Kızınızın değil de köpüşünüzün isim annesi olabilir miyiiiiiiiim :rolleyes:Ben şöyle 3-5 ya da 15 tane isim söylerim aradan seçersiniz :KK48::KK23::p

O zaman kesinlikle barınaktan sahiplenmelisiniz çünkü oradaki köpeklerin çok çok büyük kısmı önce bakılmış sonra atılmış oldukları için temel eğitimleri var :KK61:
Hem bebek hem köpek zor olabilir çünkü sıfır eğitim olursa.
İkisi yata yata ne güzel büyür :KK68:Kedi ya da köpekle büyüyen çocuklar daha sağlıklı, daha vicdanlı ve daha sorumluluk bilincinde oluyorlarmış.
Kızınızın değil de köpüşünüzün isim annesi olabilir miyiiiiiiiim :rolleyes:Ben şöyle 3-5 ya da 15 tane isim söylerim aradan seçersiniz :KK48::KK23::p
:KK68::KK68: aayy memnuniyetlee vallahii ilk köpeğimiz olucağından isim konusunda pekde tecrübeli değilimdir olur dişi yada erkek bikaç isim alabilirim seve seve cidden :KK200: bak ben bu yönden hiç düşünmemiştim haklısın eğitim açısından zorlanabilirdim değil mi :)) çocukların hayvanlarla büyümesinin çok faydalı olduğunu bununla ilgili bi yazı okumuştum internette :)) benim kuşum var çocuk olucak kuşu verin başkasına diyen oluyor okadar kızıyorum ki oda bizim evin bi parçası evden sinek bile kaybolsa insan üzülüyor nasıl veririm diyorum.. ee bakamıcaksın ki diyorlar hemen nasıl bakamıyım anlamadım ki kızım bi doğsun hele görün bakabiliyomuyum bakamıyomuyum öyle değil mi ama yaa daha dereyi görmeden paçaları sıvıyolar hemen vallahi onlara inat bide köpek alıcam eve :KK53: ey alahım yaa :)) inadına almıycam tabi kii lafın gelişi söyledim kimsenin lafına bakmam ben umrumda değil kimin ne söylediği ben bakabileceğime inandığım için vee çoook sevdiğim için sahiplenicem kesinliklee çünkü benim hayalim bu :)) barınaktaki hayvanların evet çoğunun satın alınıp terk edildiğini biliyorum ve öyle çook kızıyorum ki terk edenlere madem bakamıycaksın ne diye sahipleniyosun yazık yaa hayvanlar anlıyorlar bikere istendiklerini yada istenmediklerini nekadar üzülüyorlar:KK42:
benim kuşum biraz yaramazlık yapsa ben kızmam kıyamıyorum çünkü ama eşim kızıyor mesela boncuğumuza hemen anlıyo biliyomusun kafesine giriyo tosuyo posurup oturuyo bıcı bıcı ötüp hiç susmayan kuşun sesi bile çıkmıyo :KK48: öyle sevimli oluyoki küsüyomuş da beyfendi :KK48: ben tabi yine kıyamayıp elime alıp seviyorum alıyorum gönlünü hemende gönlü oluyo zaten :KK200: bitek kuşlar değil bütn hayvanlar sevgiyle ilgiyle öyle çok değişiyorlar ki şaşırıyo insan :)) sevgi bütün canlıları değiştiriyor gerçekten :anneadayı:

Oy küsermiiiş, tribini yesinler onun :KK48::KK48: Anlamaz olurlar mı hiç ya, hakaret için kuş beyinli derler ama alakası yok. Maalesef o beynin olmadığı insanlar da var. :63:
İlk zamanlar kesinlikle zor olacaktır. Bir kere sanırım ilk kez anne oluyorsunuz, hem onun tecrübesizliği hem köpeğin tecrübesizliği. Buna kendinizi bir hazırlayın.
Ama güzelliği daha çok. Evliliğimin ilk aylarında ben depresyona girmiştim, bilmediğim bir şehir, sıfır arkadaş, haliyle biten sosyal hayat. Eşim de yoğun çalışıyordu neredeyse çok az görüyordum. Sabah oluyordu ben yataktan kalkıyordum başlıyordum ağlamaya. Danam kurtardı beni o hallerden. Şimdi amaan dışarı çıkmasam da olur diyorum, ama tabi çıkıyorum :KK48:
Dostumu düşmanımı da tanıdım sayesinde ;)
Ben buradayım ceza almazsam, aklınıza takılan heeeeer şeyi sorabilirsiniz dedim ya seve seve :KK36:

Oy küsermiiiş, tribini yesinler onun :KK48::KK48: Anlamaz olurlar mı hiç ya, hakaret için kuş beyinli derler ama alakası yok. Maalesef o beynin olmadığı insanlar da var. :63:
İlk zamanlar kesinlikle zor olacaktır. Bir kere sanırım ilk kez anne oluyorsunuz, hem onun tecrübesizliği hem köpeğin tecrübesizliği. Buna kendinizi bir hazırlayın.
Ama güzelliği daha çok. Evliliğimin ilk aylarında ben depresyona girmiştim, bilmediğim bir şehir, sıfır arkadaş, haliyle biten sosyal hayat. Eşim de yoğun çalışıyordu neredeyse çok az görüyordum. Sabah oluyordu ben yataktan kalkıyordum başlıyordum ağlamaya. Danam kurtardı beni o hallerden. Şimdi amaan dışarı çıkmasam da olur diyorum, ama tabi çıkıyorum :KK48:
Dostumu düşmanımı da tanıdım sayesinde :KK66:
Ben buradayım ceza almazsam, aklınıza takılan heeeeer şeyi sorabilirsiniz dedim ya seve seve :KK36:
Evet canım ilk kez anne oluyorum :oops: hem bebek hem de evcil köpeğim hakkında tecrübesizim ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor kısa zamanda birbirimize alışıp toparlanırız diye düşünüyorum :) bizim kuşumuz nışanlılık döneminde kayınvalidemlerde duruyordu evlenince ben bakıcam evime alıcam onu dedim öyle yaptım aldım ben bakıyorum 2 seneye yakın oldu :) Boncuğumun eve ilk geldiği zamanları hatırlıyorum da mahsun durgun hiç sesi çıkmayan kafesinden dışarı hiç çıkmayan bir köşede boş boş posurup oturan bir kuştu :)) şuan ki haline kimse inanamıyor zaten bu o kuş mu diyolar :KK48: şimdi sus deriz susmaz dur deriz durmaz :D ama ben böyle seviyorum kuşu işte oyuncu olucak canbaz olucak tatlı dilli konuşacak ki bende onu sevmeye doyamıyım :)) çok fena bi kuşum var yaramaz çocuk gibi aynı bi dk durmuyor yerinde bebişim aşkış üşkaatçi şımarık şıkıdım babacık bebişkom gel gel der :)) öyle güzel gel gel diye çağırıyoki seni herkes şaşırıyo :D gel gel geell bakiimm diyo bide :KK48: evde bildiğin arkadaş oluyor insana :))
neysee uzun lafın kısasıı bu sevimli dostlarımızı anlatmaya kalksak sayfalar sürerr bizcee :)) Rabbim nasib ederde bir de köpeğim olursa burda seni bulurum mutlaka isim annesi sen olucaksın çünkü :KK200:

:KK71::KK71:Vicdansız değilim, ben 5-10 tane isim söylerim, esas annesi beğenirse seçer Hoppa
Köpeklere hiç yakıştırmadığım ve çok yakıştırdığım isimler var. Zaten paşa, max, fındık, tarçın bunlardan fenalık geldi, her yer tarçın.
Sanırım önce minik bebek gelecek, sonra 4 ayaklı gelecek. Kısmet işi gerçi, barınağa bir gidersiniz karı koca ayılıp bayılıp birine gelirsiniz. Bu arada barınaktan sahiplenmek için adınıza fatura götürmeniz gerekiyor. Bunun dışında bir şey yoktu sanırım, kimlik ve fatura.

:KK71::KK71:Vicdansız değilim, ben 5-10 tane isim söylerim, esas annesi beğenirse seçer Hoppa
Köpeklere hiç yakıştırmadığım ve çok yakıştırdığım isimler var. Zaten paşa, max, fındık, tarçın bunlardan fenalık geldi, her yer tarçın.
Sanırım önce minik bebek gelecek, sonra 4 ayaklı gelecek. Kısmet işi gerçi, barınağa bir gidersiniz karı koca ayılıp bayılıp birine gelirsiniz. Bu arada barınaktan sahiplenmek için adınıza fatura götürmeniz gerekiyor. Bunun dışında bir şey yoktu sanırım, kimlik ve fatura.
Evett bellide olmaz bakalım nasip kısmet dediğin gibi :))) benim için problem değil canım ilk köpeğimiz olucak ve ismide önemli tabiki yok bende öyle max miş tarçınmış düşünmüyorum farklı ve güzel bi isim olsun istiyorum :)) Öğrendiğim iyi oldu gerçi biz bi gideriz bakarız sahipleniceğimiz zaman gerekli olan nevarsa yaparız hertürlü :KK200: isim için senden zevkle öneri bekliycem haber vericem ben sana mutlaka :KK19:

Back