Evimizin Neşesi Oğlumuz SuSaMMM

seyma88

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1.258
2
1002478i.jpg

Dur çekmee havalarında sırnaşık şey
1002486p.jpg

1002487m.jpg

1002493z.jpg

Meraklı Melahatım benimm :asigim:
1002496x.jpg

1002498.jpg

1002524.jpg

1002755.jpg

1002757.jpg

1002802.jpg

1002799.jpg

1002801p.jpg

:nazar::nazar::nazar: :eek:

Son düzenleme:
Ne komik şeysin sen Susam!!!!

Tam bir showman,havası yerinde:nazar:a.s

Susaaammmmm seni yemeye geliyorumcokacimcoook

Susam Pc önünden geçerken yazını gördü veeee şu şekli aldı: kötükedihüso
cokacimcoookcokacimcoook bi de bu hallere girdi sen gelirsen yanında seninkileri de getirirsin biz de onları yeriz delikafadulden

ay nerelere girmiş öyle yerim seni Şeniz:asigim:

Valla beyfendi kanepe altlarında geziyor.Akvaryumun önünde balıklarla kaş-göz işaretleri,yatağın tepesine çıkıp çiçekle oynaması,pıtır pıtır kapıyı açması..Anlayacağın mutfak hariç heryerde :)) :asigim::asigim:

Susam Pc önünden geçerken yazını gördü veeee şu şekli aldı: kötükedihüso
cokacimcoookcokacimcoook bi de bu hallere girdi sen gelirsen yanında seninkileri de getirirsin biz de onları yeriz delikafadulden

Geliyoruz efendim geliyor 4 kedi yatağı ve tuvalet kaplarını biz mi getirelim sizde var mı geliş gidişlerimiz artık biraz sorun oluyor:roflol:

Geliyoruz efendim geliyor 4 kedi yatağı ve tuvalet kaplarını biz mi getirelim sizde var mı geliş gidişlerimiz artık biraz sorun oluyor:roflol:

Var ama yeterli olur mu bilmem :roflol: :roflol: ayy hepsini bi arada düşünemiyorum biz mi onları yeriz onlar mı bizi yer :1shok::icecream:

Susam'ın esnekliğine ve pofudukluğuna hayran kaldım! :1shok: 40 yıl düşünsem o cüssenin kanepenin altına sığabileceği aklıma gelmezdi. Benim saçlarım gibi demek ki onun tüyleri de :roflol:

Susam'ın esnekliğine ve pofudukluğuna hayran kaldım! :1shok: 40 yıl düşünsem o cüssenin kanepenin altına sığabileceği aklıma gelmezdi. Benim saçlarım gibi demek ki onun tüyleri de :roflol:

Evt cnm tüyleri uzun aslında kendisi minicik.Yakında onlarda gidecek.Bİraz daha tüylerimizin keyfini çıkarıyoruz,havalar iyice bi kendine gelsin de.O zmn ki fotolarını eklerim yine yerimseniben

X