Evimiz

öncelıkle hayırlı olsun allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın

gördugum en guzel , en şık , en zevklı evlerden bırı...

cok şıkırtıya ve esyaya kacılmadan spor-sade ve modern dösenmiş...

hersey cok uyumlu...sanırım yatak odası ebeveyn banyolu...eger kendı evınızse ılerde bırde bebiş ıcın oda ayarlamanız gerekecek...

cok begendım....gule gule oturun ınsallah allah olmayanlara versın...

harika,
mor odayada ayrıca bayıldım

yanlız salonda oturuyorsunuz anladığım kadarıyla tv ünitesini orada gördüm, beyaz koltuklar problemyaratıyormu , çabuk leke falan oluyor mu acaba ?

çok güzel harika bir evin var evinde huzurla oturmanı dilerim, salondaki sehpa ve tv ünitesi hangi marka yazarsan sevinirim çok beğendim bekliyorum canım

canım evin harika süper ötesi güle güle oturun.

Perlecim ilk olarak tebik ederim canım. Mutluluklar..
Vee evin gerçekten harika canım yaa. Bittim gerçektenn.. Çok zevklisin şeker...
Allah güle güle ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..

Hımm çok modern döşemişsine vini çok hoş olmuş yerlerin ceviz duvarların sarımı ben mi yanlış gördüm acaba

ben de çok beğendim evini....
güle güle otur.... mutluluklar...
stickerları merak ettim ben de nerden aldın ve çok mu pahalılar?

ev zaten başlı başına çok güzel ferah geniş.ee bu güzelliğe sizin zevkinizle döşenmiş mobilyalar eklenince ortaya şahane ve düzenli temiz bir ev çıkıyor.ben çok beğendim.ince düşünülmüş şık bir ev.salon perdesinin önündeki boncukmu?nasıl monte ettin?mutfak perdesiyle ranır takım.hazırmı yoksa perdeciyemi yaptırdın.
az halılı çok güzel bir ev.süpersin arkadaşım.

çok güzel evin var allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsinn.
gözüme tek bi şey takıldı ilk resimdeki salonun sanırım orda perdelerin olduğu yerde kırmızı boncuk varya o olmamış sankimCADIARZU

cooook begendım her bır odan apayrı guzel tam benım zevkımde dosenmıs
gule gule oturun:)

bence oldkçaa güzel zevkli ve class olmuş canım
allah can sağlığıyla oturmayı nasip etsin...

zevkli döşenmiş çok güzel bi ev..

Allah huzurla oturmayı nasip etsina.s.

evin çok güzel ataşehir ağaoğlundamı oturuyosun canım.....

çok benzettim ev şeklini...

güle güle oturr

harika,
mor odayada ayrıca bayıldım

yanlız salonda oturuyorsunuz anladığım kadarıyla tv ünitesini orada gördüm, beyaz koltuklar problemyaratıyormu , çabuk leke falan oluyor mu acaba ?

teşekkür ederim
evet salonda oturuyoruz. şimdilik herhangi bir problem yaratmadı ama tabiki beyaz olduklarından her ay düzenli olarak 1 kez siliyoruma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…