evimin sorunları çözüm

zencefillipastam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
301
21
68
Ankara
Arkadaslar bahceli bır evım var linkte daha once resımlerını paylaşmıştım fakat eksılerı çok ev dubleks alt katta salon mutfak var sadece odalar ust katta ın çık canım çıkıyo ev kuzey cephe damla gunes yokk ısınma problemi var aylık 300tl yakıyorum banamı dıyosun demıyoo oturma odası yukarda mutfak aşagıda oldugu ıcın salonda oturabılıyorum 3.5 yaşında oglum var odamda ders yapcam oynıycam fln dıyo ee ben asagıda o yukarda aklım kalıyoo banyom on cephede çook soguk oluyo zorlanıyorum ev cok guzel bahçesı yazın çocugun havuzunu koyuyorum toprakla oynuyo guzel ama eksileri çok masrafı çok çatıda akma sorunu var tadilatı çok size sorum bu evi satıp bır daire almalımıyım? ?http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/615898-bahceli-evim.html. buda evımın linki

en kötü yanı hiç güneş almaması ve ısınmaması. bence satın başka alın. ısı yalıtım, çatıyı yaptırma işleri desen... tadilat işi çok zor.

canım öncelikle vein hayırlı olsun .senin yerinde olsam evi satıp daireye çıkmayı düşünmezdim .Çünkü siz bahçeli müstakil ev seven bir ailesiniz yanılmıyosam.Ben de batıkentte oturuyorum .dubleksi satınca çakırlardaki yeni ve 4 odalı evlerden almana imkan yok üstüne eklemen lazım .Onu yapacağına evine dış yalıtım yaptır hani şu pak-siding dediklerinden . $urunsid.webpondan sonra alt kattaki mutfağı balkonla birleştir biraz büyüsün her dakka salonda oturma zaten mutfağa bir köşe takımı alırsın fıstık gibi olur .alt zemine altına kalın strofor koydurarak laminant yaptır .haa birde çatı yalıtımı çok önemli ..bunlar olursa uzun süre rahat edersin sıcacık olur .ben bunlarla maddi manevi uğraşamam diyosan o zaman satacaksın ama dediğim gibi ev fiyatları uçuşa geçti burda hele şimdi ülkede karışıklık var faizler yükseldi ben otur oturduğun yerde derim.300 lira yakıyorum banamısın demiyor diyosunda zaten dubleksde ısınmak için ayda 500 ü gözden çıkarıcaksın hele yalıtım yokssa.ben en üst kat 100 metrekarede senin dediğinden fazla yakıyorum da anca ısınıyorum.uzattım canım biraz bakım yaparsan daha yaşanılır olur sakın satma...

canım öncelikle vein hayırlı olsun .senin yerinde olsam evi satıp daireye çıkmayı düşünmezdim .Çünkü siz bahçeli müstakil ev seven bir ailesiniz yanılmıyosam.Ben de batıkentte oturuyorum .dubleksi satınca çakırlardaki yeni ve 4 odalı evlerden almana imkan yok üstüne eklemen lazım .Onu yapacağına evine dış yalıtım yaptır hani şu pak-siding dediklerinden .Eki Görüntüle 918704 ondan sonra alt kattaki mutfağı balkonla birleştir biraz büyüsün her dakka salonda oturma zaten mutfağa bir köşe takımı alırsın fıstık gibi olur .alt zemine altına kalın strofor koydurarak laminant yaptır .haa birde çatı yalıtımı çok önemli ..bunlar olursa uzun süre rahat edersin sıcacık olur .ben bunlarla maddi manevi uğraşamam diyosan o zaman satacaksın ama dediğim gibi ev fiyatları uçuşa geçti burda hele şimdi ülkede karışıklık var faizler yükseldi ben otur oturduğun yerde derim.300 lira yakıyorum banamısın demiyor diyosunda zaten dubleksde ısınmak için ayda 500 ü gözden çıkarıcaksın hele yalıtım yokssa.ben en üst kat 100 metrekarede senin dediğinden fazla yakıyorum da anca ısınıyorum.uzattım canım biraz bakım yaparsan daha yaşanılır olur sakın satma...

arkadaşa aynen katılıyorum. Eşimle hayalimiz hepbahçeli 2 katlı müstakil bir ev sahibi olabilmekti ama ne mümkün :( arsalar ateş pahası hadi aldın diyelim ev yapmak ateş pahası :( zaten şuanda evler çok pahalı .
Artı apartmanda yaşam çok zor :( insanlarla uğraşmak çok zor :( mesela dün gece üst komşu 2 çocuguyla resmen maç yaptı evde :( saygı denen birşey yok insanlarda :( evinin kıymetini bil derim . Yukardaki arkadaşın bahsettiği tamiratları yaptıgında evini daha çok seveceğine eminim.Hakkında hayırlısı olsun her zaman.

Son düzenleme:
Mutfakta çok zaman geçiriyorsanız,oğlunuza mutfakta oynayabileceği oyun hamuru gibi oyuncaklar alabilirsiniz.
Veya salona küçük bir oyun çadırı alıp oyuncaklarını içine koyabilirsiniz.
Diğer zamanlar için aklıma odasına kamera koymak geldi.

Banyoya ısıtıcı almak iyi bir çözüm olabilir.
Ben evimiz iyi ısındığı halde,oğlum küçükken yıkanacağı zaman ısıtıcı açardım.
Hem havlusunu üzerine koyardım,banyodan çıkınca sıcak sıcak sarılırdı.Tavsiye ederim.

canım öncelikle vein hayırlı olsun .senin yerinde olsam evi satıp daireye çıkmayı düşünmezdim .Çünkü siz bahçeli müstakil ev seven bir ailesiniz yanılmıyosam.Ben de batıkentte oturuyorum .dubleksi satınca çakırlardaki yeni ve 4 odalı evlerden almana imkan yok üstüne eklemen lazım .Onu yapacağına evine dış yalıtım yaptır hani şu pak-siding dediklerinden .Eki Görüntüle 918704 ondan sonra alt kattaki mutfağı balkonla birleştir biraz büyüsün her dakka salonda oturma zaten mutfağa bir köşe takımı alırsın fıstık gibi olur .alt zemine altına kalın strofor koydurarak laminant yaptır .haa birde çatı yalıtımı çok önemli ..bunlar olursa uzun süre rahat edersin sıcacık olur .ben bunlarla maddi manevi uğraşamam diyosan o zaman satacaksın ama dediğim gibi ev fiyatları uçuşa geçti burda hele şimdi ülkede karışıklık var faizler yükseldi ben otur oturduğun yerde derim.300 lira yakıyorum banamısın demiyor diyosunda zaten dubleksde ısınmak için ayda 500 ü gözden çıkarıcaksın hele yalıtım yokssa.ben en üst kat 100 metrekarede senin dediğinden fazla yakıyorum da anca ısınıyorum.uzattım canım biraz bakım yaparsan daha yaşanılır olur sakın satma...

Bayagı masraf yaptık salonda ki balkonu salona katıp salonu buyuttum parke yyaptırdım duşakabin komple mutfak yenılendı yazıkmı o kdr masrafa dedım ama artılar var bu evlerı bılen bırının yorumu önemlı benım için saol

Bayagı masraf yaptık salonda ki balkonu salona katıp salonu buyuttum parke yyaptırdım duşakabin komple mutfak yenılendı yazıkmı o kdr masrafa dedım ama artılar var bu evlerı bılen bırının yorumu önemlı benım için saol

batıkenttemi oturuyosun,çocukluğum ordaki bahçeli evlerde geçti,tadilatı bitmez dubleks evin ama keyfi bi ayrı,çok bocalarsın dairede satma derim ben,annem modern gecekondu diyo dubleksler için ama hala dublekste oturuyo...

ha bide dış yalıtım yaptırırsan süper ısınıyo dubleksler,imkanın varsa yaptır bnce...

batıkenttemi oturuyosun,çocukluğum ordaki bahçeli evlerde geçti,tadilatı bitmez dubleks evin ama keyfi bi ayrı,çok bocalarsın dairede satma derim ben,annem modern gecekondu diyo dubleksler için ama hala dublekste oturuyo...
Evet ordayım annen çok dogru demiş çok para harcarsan iyi çatımın aktarılması gerek merdıvene korkuluk mutfagın buyulmesı kapılar degısıcek mantolama fln derkkeeeeen 1 daire parası gıder

Back
X