Evimin mimar ben oldum..:)

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0

kızlar merhaba..bilioruz ki artık duvar stickerları çok moda ve gerçekten uygulandığı alana farklı bi hava katıyor..bende evime yaptırdım ve gerçekten çok güzel oldu...ilgilenirseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu işi eşimle beraber yapıorum ben grafikleri hazırlıorum o da basıp yapıştırıo ... diğer sitelere göre fiyatları biraz daha aşağıda... ürünlere bakmak ve detayları görmek için ..............adresini dolaşabilirsiniz... bu arada beğendiğiniz için teşekkürler..alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bizde evimizde yatak odası için sticker düşünüyoruz sen kendinizin yaptığını yazmışsın,bide bi siteden söz etmişsin ama adı yok sitenin bana yardımcı olabilir misin bu konuda ben özellikle şekil seceneği arıyorum..

canım bende düşünüyorum ama sitenin adını göremiyorum tatlım fiatlar ve adres hakkında bililendirirmsin

aslında koçtaş practiker ve tekzende de buldum ben ama çeşit az oluyo sizde başka yerlerde bulursanız bilgilendirin beni:)

merhaba canım adını yazmıstım ama link olarak verilmişti siteye silmişler sanırım...duvar design sitemızın adı.girersen bi çok cesidimiz mevcut umarım senınde begenceklerın olur..fiyatlarına gelınce ebatlarına ve şeklıne göre değişiyor canım...:):)

bi de dediğin gibi koctaş praktiker ikea gibiyerlerde de stıcker satıyorlar ama tam isteği karşılamıo..eger sitede begendiğin ürünler olursa istediğin ölçüye göre yanı duvarına göre yapılıo tatlım :)

çok güzel olmuş canım,bende priz kenarlarına düşünüyorum çok hoş bi hava katıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…