kızlar merhaba..bilioruz ki artık duvar stickerları çok moda ve gerçekten uygulandığı alana farklı bi hava katıyor..bende evime yaptırdım ve gerçekten çok güzel oldu...ilgilenirseniz
kızlar bu işi eşimle beraber yapıorum ben grafikleri hazırlıorum o da basıp yapıştırıo ... diğer sitelere göre fiyatları biraz daha aşağıda... ürünlere bakmak ve detayları görmek için ..............adresini dolaşabilirsiniz... bu arada beğendiğiniz için teşekkürler..alkisalkisalkis
canım bizde evimizde yatak odası için sticker düşünüyoruz sen kendinizin yaptığını yazmışsın,bide bi siteden söz etmişsin ama adı yok sitenin bana yardımcı olabilir misin bu konuda ben özellikle şekil seceneği arıyorum..
merhaba canım adını yazmıstım ama link olarak verilmişti siteye silmişler sanırım...duvar design sitemızın adı.girersen bi çok cesidimiz mevcut umarım senınde begenceklerın olur..fiyatlarına gelınce ebatlarına ve şeklıne göre değişiyor canım...:):)
bi de dediğin gibi koctaş praktiker ikea gibiyerlerde de stıcker satıyorlar ama tam isteği karşılamıo..eger sitede begendiğin ürünler olursa istediğin ölçüye göre yanı duvarına göre yapılıo tatlım :)