- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.365
- 158
Abisine katılıyorum niye milletin nisanında çirkeflik yaptınız kavga dövüş ortalığı birbine kattınız. Eltiniz saygısızlık yapmış ilk tmm e siz niye saygınızı koruyup kenara çekilmediniz o zaman zaten herkes size ne olgun kızmış derdi .bagir cagir kavga edince hakli olmuyorsunuz haklida olsanız haksız duruma düşüyorsunuz bunu unutmayınZaten küs oldugu kardeşiyle bir kere bir araya geldiler arada sogukluk olmus eve geldi dediki zaten eskisi gibi istesekte konusamadık mevzu bitti gitti rahat et. Sonra büyük abisi bize geldiklerinde misafirlige bana dediki aile herşeydir yakında anlarsınız kıymetini geç olur, sen çok çirkeflik yaptin belki haklıydın dedi konunda ama onlarin nişanında herkesin icinde bagira cagira dügünüme gelmiyceksiniz dedin ne ölüme ne dirime dedin bunu yapmaman lazimdi dedi.bende eşime büyük abinle konusursan birdaha evden giderim dedim oda biriyle beni kötü ettin digeriylede edemezsin dedi o gün bugündür olay var kimse kendi bildiginden vazgeçmiyor
Abisine katılıyorum niye milletin nisanında çirkeflik yaptınız kavga dövüş ortalığı birbine kattınız. Eltiniz saygısızlık yapmış ilk tmm e siz niye saygınızı koruyup kenara çekilmediniz o zaman zaten herkes size ne olgun kızmış derdi .bagir cagir kavga edince hakli olmuyorsunuz haklida olsanız haksız duruma düşüyorsunuz bunu unutmayın
Ben bu zamana kadar sevgililik dönemi dahil hep onların her durumda yanında olmaya çalıştım, hep memnun olucakları şekilde hayatımı onlara göre düzenledim vs şimdi bir olayla bu kadar somurtma normal yani öylemiAilenle görüşmeyeceksin ne ayol?kim sanıyorsunuz kendinizi?? Narsisizm kokusu alıyorum. Bence bi terapiye falan gidin, yazık adamın hayatını mahvetmişsiniz. Aslında burada hep kadınlara söyleniyor, başta sinyal veriyor adamlar işte evlenmeyin diye ya, sizin de öyle olmuş. Bile bile lades yapmış sanki dünyada başka kadın yok gibi.
Sevmez ailesi tabiki, sevmesi için minnacık bir sebep bile yok.
Tercih yapmasını istedim zaten ne ondan ne ondan vazgeçerim modunda oldugu için bu zamana kadar uzadıIyi veya kötü erkek kardeşi ile konuşmasına karışamazsınız
Eltinle sorunu hal olur olmaz ama eşiniz ailesi ile görüşmek zorunda
Bi tercih yapması gerekirse eminim ilk sizi elicektir
Bence hata edersiniz siz onun yerinde olsaydınız napardinizTercih yapmasını istedim zaten ne ondan ne ondan vazgeçerim modunda oldugu için bu zamana kadar uzadı
Benimde eşimi ailesi sevmiyor, beni sevmiyorlar. Ama asla onlarla görüşme diyemem. Buna hakkım yok ki. Siz eş olmayı hiç anlamamışsınız.dedigim gibi herşey bizim iyiligimiz için çünkü ailesi onu sevmiyor degerde vermiyor her zaman anne babası diger kardeşlerini el üstünde tutuyor
Bu yazınıza katılmıyorum.onlar küs olabilirler,konuştukları halde kırgınlıkları da olabilir, belki az görüşüyorlardır ama ne olursa olsun kardeşleri..zor günlerde yine onlar koşar gelir.lütfen bu kizginlikla eşinizi doldurmayın yoksa eşinizle aranız çok bozulur.bakın benim eşim çok kardeşler. Hepsi de erkek.arada söylenmeyecek laflar söylendi yapılmayacak hareketlerde yapıldı ama kimse kimseyle küs değil.bana kalırsa ,birisi bana şu lafı etse asla konuşmam dediğim lafları birbirlerine söylediler, gene konuştular.çocuğunuz olursa onu da uzaklaştırmayın..zamanla hal olur herşey.Biz iki elti birbirimizi hayatımızda 2 kere görüp birbirimize girdik zaten ama cidden ben kaynaklı degil beni nişanımda ilk defa görüp elbiseden takıya pastaya kadar laf etmesi yüzünden. Eşimle kardeşide 2 senedir görüşmedigi için hiç dügünlerimizdede birbirimize hiç gitmedigimiz için zaten artık bir araya gelsek bile eskisi olmaz aramız ama beni diger kardeşlerimdende koparamıycaksın diyip bana yükleniyor. Halbuki ben ona deger vermeyen insanlardan onu koparmak istiyorum ve ileride çocugumun dahi eşimin kardeşini kavga ettigimiz amca vs görmesini istemiyorum
Ailenin şanssızlığı, ilk kavganın nişan da olması. Keşke önce olsaydı belki nişan olmadan bi çare bulurlardı. Ay düşman başına... Bu ne böyle.Ben bu zamana kadar sevgililik dönemi dahil hep onların her durumda yanında olmaya çalıştım, hep memnun olucakları şekilde hayatımı onlara göre düzenledim vs şimdi bir olayla bu kadar somurtma normal yani öylemi
Ailenin şanssızlığı, ilk kavganın nişan da olması. Keşke önce olsaydı belki nişan olmadan bi çare bulurlardı. Ay düşman başına... Bu ne böyle.
Böyle devam edersen 3 sene veriyorum... Eşinin basinda ki kavak yelleri geçer geçmez, soluğu mahkeme de alırsınız.
Biraz saygılı olmayı, biraz da politik olmayı ogrenmelisin. Evlilik aile kurmaktır, aile silmek değil. Ayda senede bir insanların yüzüne gülüp, alttan alınınca ölünmüyor. Ama karakter başka bir şey ya kolay kolay değişmez yazık adamlara.
Kardeşlerin arasını niye açıyorsunuz? Eltinizle ikiniz birbirinizden fenasınız. Aslında iyi anlaşmanız lazımmış. Iki kardeşe acıdım bu kadar eş ağzına baktıkları için.Bence ailenin yaptigi tamamen yanlış olan beni oraya götürmek biz zaten benim nişanımdan sonra tartışmışız, eşimle ailesiyle oturup konuşmuşuz. Ben nişana gelmek istemiyorum dedim.Eltim bana benim nişanımdan sonra sinir oldu ben ona gelip karıştırdı diye ortalıgı siniir oldum o nefretle 5 saatlik yolu nişanlarına zorla götürüldüm kayınpederiminde zoruyla. Oraya gidince birşeyler olucagı zaten belli. İlk eve gittik zaten hosgeldiniz demedi bekliyordum agzimi açmadım eşimin hatrıyla sadece kalktim takıyı taktım hayırlı olsun dedim. Oyun zamanındada yine eşimin hatrına lütfen somurtma annemlerle gel birkere oyna burda yanlız oturma dedi kalktim bir tur oynamaya eltimde bozuldu başka odaya gitti kendi nisanında ben oyuna girince.5 dakika sorna geri geldi bana laf attı yine benim nisanımla alakalı ben bagırıp çektim gittim evlerinden. Eşim abisi pesimden geldi zorla 2.ye götürdüler. 2.ye yine laf atınca ben artik bagirip dügünüme gelmeyecekseniz ne ölüme ne dirime dedim ve çıktım gittim. Eşimde peşimden gelip mecburen arabaya bindi benle 5 saatlik geri yolumuza koyuldulk.o günden sonra tamamen herryerden sosyal medya engelledik karsılıklı kaynımla eltimi onlarda bizi. O günden beride yüz yüze görüsmedik.normalde bizler nisanliyken kaynımla esim beraber yasiyordu aynı evde 2 si 4 5 senedir. Bizim nişanlardan sonra evlenene kadar onlarda evi ayırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?