Evimin içinde eşimin aile konusu yüzünden hergün huzursuzluk var .Uzun yazdım ama nolur okuyun :(

Abisine katılıyorum niye milletin nisanında çirkeflik yaptınız kavga dövüş ortalığı birbine kattınız. Eltiniz saygısızlık yapmış ilk tmm e siz niye saygınızı koruyup kenara çekilmediniz o zaman zaten herkes size ne olgun kızmış derdi .bagir cagir kavga edince hakli olmuyorsunuz haklida olsanız haksız duruma düşüyorsunuz bunu unutmayın

Zaten beni kışkırtan hareket kendi nişanımda laf atıldı bekledim nişan sonunda tartistik, o kadar yol gittik nişanına 5 saat orda hosgeldin demedi, kıskananlar catlasın diyerek laf attı yine bisi demedim en son eşim dediki benim hatrıma gel annemlerle birkere oyna kalktım oynamaya kayınvalidemle eltimde bozuldu çıktı gitti 5 dakika sonra geldi orda birdaha bana laf atınca artik bir an dolmayla bagirip ciktim gittim baska sehirde. Sonra eşimin abisi eşim pesime düstü beni zorla nişan evine 2.kez döndürdüler 2.de yine o laf attı bu sefer büyüdü ne ölüme ne dirime dügünüme gelmeyin dedim cıktım gittim evden

Ailenle görüşmeyeceksin ne ayol? kim sanıyorsunuz kendinizi?? Narsisizm kokusu alıyorum. Bence bi terapiye falan gidin, yazık adamın hayatını mahvetmişsiniz. Aslında burada hep kadınlara söyleniyor, başta sinyal veriyor adamlar işte evlenmeyin diye ya, sizin de öyle olmuş. Bile bile lades yapmış sanki dünyada başka kadın yok gibi.
Sevmez ailesi tabiki, sevmesi için minnacık bir sebep bile yok.

Iyi veya kötü erkek kardeşi ile konuşmasına karışamazsınız
Eltinle sorunu hal olur olmaz ama eşiniz ailesi ile görüşmek zorunda
Bi tercih yapması gerekirse eminim ilk sizi elicektir

Ben bu zamana kadar sevgililik dönemi dahil hep onların her durumda yanında olmaya çalıştım, hep memnun olucakları şekilde hayatımı onlara göre düzenledim vs şimdi bir olayla bu kadar somurtma normal yani öylemi

Iyi veya kötü erkek kardeşi ile konuşmasına karışamazsınız
Eltinle sorunu hal olur olmaz ama eşiniz ailesi ile görüşmek zorunda
Bi tercih yapması gerekirse eminim ilk sizi elicektir
Tercih yapmasını istedim zaten ne ondan ne ondan vazgeçerim modunda oldugu için bu zamana kadar uzadı

dedigim gibi herşey bizim iyiligimiz için çünkü ailesi onu sevmiyor degerde vermiyor her zaman anne babası diger kardeşlerini el üstünde tutuyor
Benimde eşimi ailesi sevmiyor, beni sevmiyorlar. Ama asla onlarla görüşme diyemem. Buna hakkım yok ki. Siz eş olmayı hiç anlamamışsınız.
sizde durum ne bilmiyorum ama eşim hep senin beni sevdiğin kadar annem sevmiyor der. Ama yine de annenle görüşme diyemem. Onların aralarındaki mesele onları ilgilendirir. Ben görüşmüyorum. Eşim görüşüyor ailesiyle.
Yarın bir gün benim ne zorluklarla doğurduğum büyüttüğüm evladımla ters düşerde eşi görüşemezsin derse ben kahrolurum.

Bu yazınıza katılmıyorum.onlar küs olabilirler,konuştukları halde kırgınlıkları da olabilir, belki az görüşüyorlardır ama ne olursa olsun kardeşleri..zor günlerde yine onlar koşar gelir.lütfen bu kizginlikla eşinizi doldurmayın yoksa eşinizle aranız çok bozulur.bakın benim eşim çok kardeşler. Hepsi de erkek.arada söylenmeyecek laflar söylendi yapılmayacak hareketlerde yapıldı ama kimse kimseyle küs değil.bana kalırsa ,birisi bana şu lafı etse asla konuşmam dediğim lafları birbirlerine söylediler, gene konuştular.çocuğunuz olursa onu da uzaklaştırmayın..zamanla hal olur herşey.

Ailenin şanssızlığı, ilk kavganın nişan da olması. Keşke önce olsaydı belki nişan olmadan bi çare bulurlardı. Ay düşman başına... Bu ne böyle.
Böyle devam edersen 3 sene veriyorum... Eşinin basinda ki kavak yelleri geçer geçmez, soluğu mahkeme de alırsınız.
Biraz saygılı olmayı, biraz da politik olmayı ogrenmelisin. Evlilik aile kurmaktır, aile silmek değil. Ayda senede bir insanların yüzüne gülüp, alttan alınınca ölünmüyor. Ama karakter başka bir şey ya kolay kolay değişmez yazık adamlara.

Bence ailenin yaptigi tamamen yanlış olan beni oraya götürmek biz zaten benim nişanımdan sonra tartışmışız, eşimle ailesiyle oturup konuşmuşuz. Ben nişana gelmek istemiyorum dedim.Eltim bana benim nişanımdan sonra sinir oldu ben ona gelip karıştırdı diye ortalıgı siniir oldum o nefretle 5 saatlik yolu nişanlarına zorla götürüldüm kayınpederiminde zoruyla. Oraya gidince birşeyler olucagı zaten belli. İlk eve gittik zaten hosgeldiniz demedi bekliyordum agzimi açmadım eşimin hatrıyla sadece kalktim takıyı taktım hayırlı olsun dedim. Oyun zamanındada yine eşimin hatrına lütfen somurtma annemlerle gel birkere oyna burda yanlız oturma dedi kalktim bir tur oynamaya eltimde bozuldu başka odaya gitti kendi nisanında ben oyuna girince.5 dakika sorna geri geldi bana laf attı yine benim nisanımla alakalı ben bagırıp çektim gittim evlerinden. Eşim abisi pesimden geldi zorla 2.ye götürdüler. 2.ye yine laf atınca ben artik bagirip dügünüme gelmeyecekseniz ne ölüme ne dirime dedim ve çıktım gittim. Eşimde peşimden gelip mecburen arabaya bindi benle 5 saatlik geri yolumuza koyuldulk.o günden sonra tamamen herryerden sosyal medya engelledik karsılıklı kaynımla eltimi onlarda bizi. O günden beride yüz yüze görüsmedik.normalde bizler nisanliyken kaynımla esim beraber yasiyordu aynı evde 2 si 4 5 senedir. Bizim nişanlardan sonra evlenene kadar onlarda evi ayırdılar

Kardeşlerin arasını niye açıyorsunuz? Eltinizle ikiniz birbirinizden fenasınız. Aslında iyi anlaşmanız lazımmış. Iki kardeşe acıdım bu kadar eş ağzına baktıkları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…