Evimin içinde eşimin aile konusu yüzünden hergün huzursuzluk var .Uzun yazdım ama nolur okuyun :(

7
Benim demek istedigim biz tartıştık ve dügünüme kücük kardes gelmedi diye tüm ailenin nikahımda kinamda dügünümde oturup somurtup oturmalari ve günümü mahfetlemeleri yüzünden kinim. Ama kücük kardesin dügününde eşim gitmedi diye eminimki hiçbirinin umrumda olmadı gülüp oynadılar çünkü eşime deger vermiyorlar bunu onu anlatmaya calisiyorum araya mesafe koysun diye

Benim demek istedigim biz tartıştık ve dügünüme kücük kardes gelmedi diye tüm ailenin nikahımda kinamda dügünümde oturup somurtup oturmalari ve günümü mahfetlemeleri yüzünden kinim. Ama kücük kardesin dügününde eşim gitmedi diye eminimki hiçbirinin umrumda olmadı gülüp oynadılar çünkü eşime deger vermiyorlar bunu onu anlatmaya calisiyorum araya mesafe koysun diye

neden hergun esinize ailesiyle ilgili bu tur muahbbetleri acma geregi duyuyosunuz? zamanla hersey olur o herseyin farkindadir merak etme , biraz sabir et, hergun ailesini kotuleme bence , kendi gozlemlesin, daha cok kiymete binersin , gorusme kesinlikle, o istiyosa ailesiyle gorussun

Onu eşin bilir, çoğu erkek ailesine mesafe koymaz ama gelinler koyabilir

ne kadar olgun bi davranis.. kendi problemi varsa uzaklasip mesafe koyabilir. hergun ayni konular tekrarlanirsa surekli tartismalar cikacaktir.. psikolojik siddet de burda devreye giriyor, kadin icinde erkek icinde !

herkesin icinde dugunume ssokmam demek hic hos degil. bence bi mahremiyet olmali, alem sizin takismalarinizi gulerek izlemistir
haksizsin kardesim kusurbkma

Ne hakla eşinizi kardeşinden koparma hakkı görürsünüz kendinizde?
Eş oldunuz diye aile arası ilişkilere ayar veremezsiniz. Siz ne yapıyorsaniz yapın eşinize karışmayın.
Sonra huzursuz oluyoruz olursunuz tabi.

Arkadaslar zaten aile bastan basa sıkıntılı. Biz nişanda kavga ettigimizde kendi şehrimize dönerken görümcemlerle bana sen haklısın, tilki rahat durmadı laf soktu diyolar.2 ay sonra tilki dedikleri kızın dügününde canim gelinim modunda takılıp iki yüzlülük yapiyolar. Büyük abi desen bana gelince kardes küstüren surat bin karış çünkü benim yaşım ailedeki en kücük alttan alır nasılsa kafasında karşı taraf 30 yaşında kendi yaşlarında diye beni kışkırttıgı halde onun özel gününde eller havada modundalar. Büyük abinin karısı eltim desen büyük olan bana sürekli eşinle kavga edersen bize gelirsin burasi senin evin diyo fitneyle sırf fesatından eşimde bunu iyi niyetlerine yoruyo. Eşim bu kadar insanı hala toz pembe görüyo hepsi sıkıntı

Hiçbirsey eşinize ailesiyle görüşmeme baskisi yapmanızı hakli çıkarmaz. Bunlar tamamen iletişimi kesmek için sebep değil ayrıca.
Eşiniz size yapsa aynısını kardeşlerinle görüşme dese ne dersiniz?
Ne hakla ve akılla görüşme diye baskı yaparsınız hala anlamıyorum.

Şöyle şunu biliyorumki ileride çoluk çocuk olsa dahada vıcık kıvam alcaklar bende göstermek muhattap olmak istemiycem eşim baştan herşeyi keser yılda 1 ararsa konusursa kendiliginden samimiyet biter hiç birbirimizi duymaz bilmeyiz hepsi iyilikten

İyilikten değil kötülükten çok açık.
Bu kadar içten pazarlıklı olursanız huzur bulamazsınız zaten.
Olmamış çocuk üzerinden fikir yürütüp adama ailesinden kopsun diye baskı yapıp iyilik diyorsunuz birde.
Eşiniz de çocuğunuz olursa sizin ailenize göstermesin çocuğunuzu nasıl olur?
Allah sabır versin eşinize.
Dua edin elinizde patlamasın bu evlilik.

Arkadaşım iyilik deyip duruyorsun da iyi ya da kötü onlar eşinin ailesi önce bunu anla ilerde çocuğun olunca dmat ya da gelin de sana çocuğunu göstermezse anlarsın nasıl oluyormuş.

Sizin tepkiniz çok yanlış. Ondan aile size daha tavırlı. Elitiniz kışkırtsa dahi orada tepki vermeyip sonrasında konuşmalıydınız. Ayrıca o düğün tek sizin düğününüz değil, eşinizin de düğünü. Ona gelme demeye de o ortamda hakkınız yok. Siz gelme dedikten sonra kalan aile üyelerinin surat asması normal, kovulmuşlar. Bu kısma kadar siz de hatalısınız. Sevmemek için gerekçeleri çok.
Ben de eşimin ailesiyle sorun yaşıyorum. Geçende hatta konu açtım. Ama eşime asla görüşme demediğim gibi çocuğumu koparmamak için gidiyordum. Bundan sonrasında ben görüşmeyeceğim eşim oğlumuzla gidip gelecek. Görüşme deme hakkına sahip değilim. Hatalısınız. Eşinize bu konuda karışamazsınız

Tanımadığı kişinin nişanına, şununa, bununa laf etmek ayrı değişik, laf edenin nişanına gidip mahalle kavgası yapmak ayrı değişik geldi . Hani hep kocalar için diyoruz aslında gerçek yüzünü göstermiş diye bu olayda da iki elti gerçek yüzünüzü göstermişsiniz ailenin ocağına incir ağacı dikersiniz siz bu ne böyle. Insan ailesine sokmaz istemez bu kadar kavgacı, ortalık karıştırıcı kişileri ama demek ki kocalarınız sizi çok seviyor kıymetlerini bilin .Siz mümkünse konuşmayın görüşmeyin zaten aile ile ama eşinize de müdahale etmeyin çünkü erkeklerde bir eşik var o eşikten sonra pek karısını çocuğunu gözü görmüyor, ille de ailem diyor. Ha bir de henüz ortada olmayan çocuk üzerinden plan kurmayın bari . Asla çözüm odaklı değilsiniz hem kendi kininizi besliyorsunuz hem de kocanıza aşılamaya gayret ediyorsunuz .

Bakın benim eşim çok saftır yani herşey iyilikle güzel kafa yapısına sahip bugün yüzüne taş atsanız yarın pişman olsanız direk affeder ama ben herkes hakettigini alsin iyi iyi kötü kötü kafasındayım. Bu düşünce yapısıdan ötürü çok sömürüyo aile. Nişandan beri 2 senedir kardeşiyle görüşmüyodu annesi kocamı aradı hatrıma bir kere görüşün demiş eşim kardeşini aramış kardeşi o kadar kindarki ben istemiyorum demiş ona ragmen annesi üzülmesin diye görüşmek istemiyorum diyen adamin ayagına gitti görüştü annesi üzülmesin diye evde kıyamet kopardım yani o derece saf

Bakın benim eşim çok saftır yani herşey iyilikle güzel kafa yapısına sahip bugün yüzüne taş atsanız yarın pişman olsanız direk affeder ama ben herkes hakettigini alsin iyi iyi kötü kötü kafasındayım. Bu düşünce yapısıdan ötürü çok sömürüyo aile. Nişandan beri 2 senedir kardeşiyle görüşmüyodu annesi kocamı aradı hatrıma bir kere görüşün demiş eşim kardeşini aramış kardeşi o kadar kindarki ben istemiyorum demiş ona ragmen annesi üzülmesin diye görüşmek istemiyorum diyen adamin ayagına gitti görüştü annesi üzülmesin diye evde kıyamet kopardım yani o derece saf zaten o son görüsmeden sonrada daha görüsmedi

Fark etmez.
Sizi alakadar etmiyor kardeşiyle görüşüp görüşmemesi.
Sizin en fazla yapabileceğiniz şey kendiniz görüşmezsiniz. O kadar. Siz görüşmeyebilirsiniz ama eşinize karışamazsınız.

Adam saf olduğu için kardeşiyle görüştü diye kıyamet koparabiliyorsunuz zaten. Normal birine kardeşiyle görüştü diye laf etseniz alırdınız cevabınızı otururdunuz.
Eşiniz annesini kırmak istememiş gitmiş kardeşinin yanına size ne?
Sizin lafinizla kardeşiyle görüşmeyi kesmiş zavallı daha ne istiyorsunuz?
Böyle yönettiğiniz eşlere nasıl saygı duyabiliyor musunuz merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…