• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimin fotoğraflarını yükledim bakın lütfen?

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
arkadaşlar salonumla ilgili yardımlarınızı bekliyorum önceden de foto atmıştım. baya değiştirdim şimdilik. yalnız iki tane raf var elimde aldım ama salonumda nereye koyacağımı bilemiyorum. sizlerin yardımını bekliyorum . masanın karşısındaki boşluk var oraya ve ısıtıcının arkasındaki duvara birer tane koymak istiyorum sizce çok mu olur.
yoksa ısıtıcının arkasındaki duvara paralel şekilde iki tane mi yerleştireyim. tabloyu da masanın karşısındaki duvara asayım. yada böyle mı bırakayım salonumu. fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ediyorum.

Eklentiler

• $DSC01351.webp
    $DSC01351.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 251
o iki raf bizde de var :) oturma odasinda, koltuklarin karsisina koyabilirsin onlari bence, saatin oldugu duvara, kitaplarini veya aksesuar fln koyabilirsin

Zebra perdenin üstüne dokuma tül çok gözünü yormuyormu ya? hoş ben düz beyaz perde kullandığımdan beni çok ciddiye almayabilirsin :)
Yemek masasının yanındaki peteğin üstüne olabilir

Zebra tek başına boş gibi durdu . Bu perdemi ortadan kestim böyle yanlara böle yaptım işte. Hoşuma gitti benim ama:72:

Zebra tek başına boş gibi durdu . Bu perdemi ortadan kestim böyle yanlara böle yaptım işte. Hoşuma gitti benim ama:72:

bencede hoş durmuş böyle :)
iyi günlerde sağlıkla oturun evinizde :) bana masanın yanındaki tablolar pek sade kalmış gibi geldi , daha canlı bir şeyler tercih edebilirdiniz belki .

Rafları saatin yerine taktır bence.Evin gayet hoş ve ferah renkleri de göz yormuyor.Güle güle oturun.Benim eşyalar eskidi artık.17 seneyi devirince :)

sade şık bir evin var cnm güle güle oturun senin içine nasıl siniyorsa öyle yerleştir bence

Güle güle otur evinde canım; raflar bence salon için fazla olacak salonda duvar yoğunluğun zaten fazla tv üniten saatin tabloların yeterli raflarını oturma odanda kullanman bence daha zarif olacak. Birazda yerleşimini değiştirebilirsin salonda diye düşünüyorum :D kolay gelsin

Saolun arkadaşlar bencede fazla gelecek raflar sanırım. Bu yerleşmeyi yeni böyle yaptım anca böyle geniş duruyor masam çok büyük ve koltuklarda öyle. Başka türlü sıkışmış gibi oluyor.:72:

arkadaşlar salonumla ilgili yardımlarınızı bekliyorum önceden de foto atmıştım. baya değiştirdim şimdilik. yalnız iki tane raf var elimde aldım ama salonumda nereye koyacağımı bilemiyorum. sizlerin yardımını bekliyorum . masanın karşısındaki boşluk var oraya ve ısıtıcının arkasındaki duvara birer tane koymak istiyorum sizce çok mu olur.
yoksa ısıtıcının arkasındaki duvara paralel şekilde iki tane mi yerleştireyim. tabloyu da masanın karşısındaki duvara asayım. yada böyle mı bırakayım salonumu. fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ediyorum.

masanın arkdasındaki tablolar gayet şık ,nezih,onların yerini hiç degistirme.raflara gelince ; illa salona rafları koyucam diorsan tv ünitesinin oldugu duvara koyma,lakin orada yeterince raf var. ısıtıcının arkdası uygun olabilir. peki ben sana baska bir fikir sunuyum ?
antren geniş ferah ve bembeyaz , girişte fotograflara baktıgım sekilde kapının sag tarafına yani vestiyerin karsısına koysan ,alt alta ama kaydırarak ,aynı hizada olmayacak. oryada rengarenk cam kaseler koyarsın , eve girer girmez anahtarı içine atarsın ,anahtar yeri belli olur .üst rafada hosgeldiniz yazılı bir porselen veya ahsap dikdortgen biblolar var, büyükce ondan koyarsın ,bence çok seker durur. güle güle oturun evinizde.:16:

Saol canım anladım bu da güzel bi fikir. Hiç düşünmemiştim. Bencede güzel olur. Teşekkür ederim yorumların için:72:

Raflarin ne renk? Ne kadar büyük?

Bir de raflara ne koymayi planladigin da cok önemli bence nereye koyacagin konusunda. Giriste kapinin sagindaki alan aslinda iyi bir fikir ama o kadar genis alan var mi ki orada? Bir de kapinin yanlislikla hizla acilma ihtimalini de göze alarak ölcüm yapmali. Atiyorum cocuk gelir eve kapiyi sallar carpar, kapida raflara carpabilir vs.

Eger yeterli alan varsa ve kapi carpmasi sorun degilse birini girise, digerini de salondaki petegin üzerine koyabilirsiniz. Masanin oradaki petekten bahsediyorum.

Ya da masanin oradaki resimleri, petegin oldugu yere alip raflari oraya asimetrik olarak koyabilirsiniz. Biri asagida biraz yukarida kalacak sekilde, merdiven basamagi gibi. :)

Evinizi güle güle kullanin, cok ferah!

bencede salona raf koyma bi fikir verebilirim bende koltukların dizilimini beğenmedim yani üçlüyü ikilinin yerine ikiliyi 3 lünün yerine koyup iki tekliyide masanın oraya koyup sehpaya cevirsen daha hoş olur gibime geldi ....

perdelerim niye beğenilmedi anlamadım. çıkarınca çok boş duruyor salon. ben çok beğendim. belki iki üç sene sonra fon yaptırırım bilmiyorum ama böyle hoşuma gidiyor . salonun yerleştirilmesi de bundan başka çok sıkışıyorum dikdörtgen salonum ve eşyalar çok büyük masam o hali kapalı hali açılınca çok daha büyüyor. :72:

Reklam amaçlı üyelik !

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel eviniz güle güle oturun tablolar ve saatinize bayıldım

Back
X