Evimin enerjisi

cayseverim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
259
334
103
36
Kizlar selam, korkunc bi hamilelik depresyonu gecirdim. Arkasindan da lohusalik vurdu. Evimden muthis sogudum. Hep o korkunc gunlerin hissi geliyo ustume eve girdigimde. Ev bizim degil ama eski kiraci oldugumuz icin kiramiz gorece uygun. Evden cikmamiz suan cok mumkun degil yani ev de alamayiz. Ben bu evin enerjisini nasil iyilestiririm ya. Boguluyorum girmek istemiyorum kapidan hep o kötü günler aklima geliyo.

Kizlar selam, korkunc bi hamilelik depresyonu gecirdim. Arkasindan da lohusalik vurdu. Evimden muthis sogudum. Hep o korkunc gunlerin hissi geliyo ustume eve girdigimde. Ev bizim degil ama eski kiraci oldugumuz icin kiramiz gorece uygun. Evden cikmamiz suan cok mumkun degil yani ev de alamayiz. Ben bu evin enerjisini nasil iyilestiririm ya. Boguluyorum girmek istemiyorum kapidan hep o kötü günler aklima geliyo.
Eşyaların yerini değiştirme imkanınız varsa bunu deneyin, ötrülerinizi değiştirin, eviniz de gereksiz gözü yoran şeyler varsa kaldırın, bir kaç canlı çiçek alın, ufak tefek değişimler bile insanı başka hissettiriyor

Evinde görünmeyen köşelere biraz kavanozun içine sirke biraz da kaya tuzu koy iki hafta beklet nazar göz kötü enerjiyi alır kendinde ruhsal olarak belli bunalimdasin kendinde duş suyuna sirke ekle faydasını goruceksin bı zaman tekrarla

adacayi uzerlik yakabilirsiniz, evin bir kismina canli renkte bir dekor yapabilirsiniz, evinizi size özel kilabilirsiniz. böyle böyle hosunuza gider bence
1000075475.webp

Evinde görünmeyen köşelere biraz kavanozun içine sirke biraz da kaya tuzu koy iki hafta beklet nazar göz kötü enerjiyi alır kendinde ruhsal olarak belli bunalimdasin kendinde duş suyuna sirke ekle faydasını goruceksin bı zaman tekrarla
Tuz koydum sirke de koyayim iyi dedin arkadasim. Sagolasin

youtube dan açın kuran evin içinde okunsun
Haftada 1 yapmaya çalışıyorum
Bakara - Yasin -nazar
Ne kadar dua varsa okutuyorumm😇
Bence işe yarıyor.
Bu işin maneviyatı tabi☺️

Görsel olarak evinizde eşyalarınızım yerini değiştirin
çiçek tablo yastık kılıfları :)
Daha renkli yapabilirsiniz

Back
X