• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin diğer odaları:)

canım harika bir evin var çocuk odasına ve salonuna bayıldım güle güle otur. banyodaki papaslar ne kadar ilginç geldi ayaklarınıza batmıyormu pulları. ama yine diyeceğim bebeğinin mobilyalarına bayıldım harika.

canım harika bir evin var çocuk odasına ve salonuna bayıldım güle güle otur. banyodaki papaslar ne kadar ilginç geldi ayaklarınıza batmıyormu pulları. ama yine diyeceğim bebeğinin mobilyalarına bayıldım harika.

teşekkür ederim canım batmıyo çünkü pulları yassı pul...

evin her bir tarafı ayrı bir şık olmuş özellikle çocuk odası ve banyo takımı tam benlik şıkır şıkır:) güzel günlerde oturun inş.

evin çok hoş kibar ferah ALLAH bir ömür boyu sağlıkla oturmak nasip etsin..

iyi günlerde oturun çok zevkli bi eviniz var
hele bebişin odasına bittim
sağlıkla büyüsün işallah :nazar:a.s.

bende herkes gibi bebek odasını çookk beğendim.heryeri çok güzel gerçi evin.aynalarda süper.ankarada ıkea olmaması çok kötü :( bende o şekilde aynalar istiyorum küçük mekanları aynalarla daha geniş hale getirebiliyorsun bu şekilde

ağız tadıyla oturmanız dileğiyle

bencede güzel sade bir evin var allah içinde sağlıkla oturtsun mutfaktaki sandalyeler rahatmı vede cam masa kullanışlımı

cnm klozet takımın pullu değil mi resimler küçük pek seçemedim ama çok gzl
hazırmı aldın onu
evinde de güle güle huzurla oturman dileğiyle

bende herkes gibi bebek odasını çookk beğendim.heryeri çok güzel gerçi evin.aynalarda süper.ankarada ıkea olmaması çok kötü :( bende o şekilde aynalar istiyorum küçük mekanları aynalarla daha geniş hale getirebiliyorsun bu şekilde

ağız tadıyla oturmanız dileğiyle

canım bu tarz aynalar koçtaştada var ben yuvarlaklarını almıştım.istersen bir bak.

Aaaaa benim kızımın odasının aynısııııı.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Çok şık güle güle oturun. Bebek odası ve mutfak ayrı güzel. Allah huzurla oturmak nasip etsin.:nazar:

Back
X