- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Egtmcdml09
Bundan 7 sene önce evimizi aldık evimiz bir kıraathane ustuydu ama bu seneye kadar herhangi bir proplem yaşamadık ne gürültü ne başka birşey bu sene resmen zivanadan çıktılar benimde piskolojim bozuldu çünkü gecenin 2 sine 3 üne kadar masaya vurma sesleri küfürler sandalye itme kakma sesleri kesinlikle ne ben ne eşim ne çocuğun uyku uyuyabiliyoruz sesler 3.kata kadar çok derin bir şekilde duyuluyormus bu yüzden bütün komşularım bu durumdan şikayetçi ve bu adamın buradan çıkarılmasını ruhsatın iptal olmasını istiyoruz ama nasıl bir yol izleyeceğimiz bilmiyoruz defalarca polise şikayet ettim polis geldi 3 kere kumar oynamaktan adama 150 milyar civarı ceza yazdılar ama adamlar yılmadan aynı hareketi yalmaya devam ediyor adamı uyardım ben istihbaratta çalıştım 9 yıl sen bana hicbiraey yapamazsin sen emniyeti aradığında bana haber geliyor ben susmaları gerektiğini söylüyorum dedi güya benim gözümü korkuttu yok işte dükkan sahibi gayrimesruymus vs diye evi satmaya kalkiyoruz gurultuden dolayı kimse almıyor arkadaşlar Allah rızası için bunun bir çözümü yokmu nasıl ilerlemeliyim ? Uykusuzluktan mahvolduk hayatımız altüst oldu