çok teşekkür ederim. Dediğim gibi Allah hepimize ödeme kolaylığı versin.
Bizim epey uzun 10 yıl kadar henüz bir yılı bitti.
aslında en avantajlısı 5 yıl deniyor. ama insanın kendi evinde oturduğuna ininmasıda çok güzel bir duygu. ben diyorum hep, ev sahibi olmanın en iyi yanı rahat rahat hayal kurabiliyosun.yerimseniben
canım sen bilirsin tabii ama benim girişim laminant, ve çoğu arkadaşımında laminant girişleri çok güzel duruyor.Hele elma rengi yada biras içinde kızıllığı olan laminanta baılıyorum ben,bu arada güle güle otur, en önemlisi o
eşimde laminant istiyo. her an cayabilirim. mutfağıda laminant yaptıralım diyo.
derooo önce sana fikrimi söylim istedim komşumuz mutfağını laminat yaptı ama kullanışlı olmadı mutfakdeğişirken tekrar fayans yaptırdı. laminat kaygan biraz zaten mutfakta yağ falan sıçradığında kötü oluyormuş.
şemşamer koridordan önce mutfak veya banyodan başlasanız daha iyi olmazmıydı. oraları değişirken koridor zarar görebilir.
canım ben zaten mutfağı komple laminant yaptırmam. tezgahın altı kısmından itibarin 1 metre fayans sonra laminant başlar. bi kaç evde öyle gördüm hoş duruyodu.
banyo ve mutfağa gelince, görünen yerlerden başlamak istedik. girişimiz birazda inşaat haliyle duruyo. çok çirkin bi görüntüsü var. orayı halledelim diğer yerlere geçeriz diye düşündük.