• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi sahiplenmeme fırsat vermiyorlar:((

melek-128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
39
16
3
39
çok daraldıımmmmm...
6 aylık evliyim. kv dem evimin her işine karışmaya çalışıyor, halıları yıkatmaya ne zaman vereceğime temizlik için kadını ne zaman çağıracağıma (hatta ben de gelip kadının başında durayım diyor)
eşim her fırsatta annesine rapor verir gibi herşeyi ona soruyor, annesi herşeyi bilirmiş.
ben yıllarca ailemden uzak kendi evimi idare edebildim ama bana güvenmiyo eşim, kv dem de çocuk gibi görüyo siz yapmayın ben yaparım yemekleri gelip burdan alırısnız diyoo
ooofff napcam kv deme nasıl sınır koydurucam daha öncesinde eşimi artık bebişimizle üçümüüzün yeni bi aile olduğumuzu nasıl anlatıcam :KK43:

Kendi evinde ne yapılması gerektiğini en iyi senin bileceğini çok net bi şekilde eşine belirt. Kayınvalidenide böyle sorular sorduğunda tersler gibi geçiştir bikaç kez.

inşallah ama korkum o zamana kadar artık kv mle başa çıkamaz duruma gelirsem :(( çocuk da olcak çocuguma da sahip çıkmaya başladı şimdiden

Önce eşine söyle.
Sizin eviniz orası ,sizden başkası daha iyisini bilemez sizin için.
Eşin alışınca anneye de yavaştan dur demek lazım.
Ben höt diye yüzüne söylüyorum herkesin,kimin anası olduğu da umurumda olmadı hiçbir zaman.

Eşiniz kafasını değiştirmesi lazım
Herşeyi rapor veren bir adam dan nasıl sağlıklı bir haraket bekliyorsunuz ki
Kolaylıklar....

kv dominant, biz aramasak kendisi gecenin 11.inde arıyor. eşim de ne kadar söylese de her gün aramak herşeyi anlatmak zorunda değiliz diye kv anlamıyo

Başlarda bunlar hep oluyor ne yazık ki, hele de eşiniz evlenene kadar hep ailesiyle kaldıysa. Anne babalar çocuklarını başının çaresine bakacak şekilde yetiştirmeyip sonra da karışmaya devam ediyorlar ne yazık ki, bir iki senede azalarak biter diye tahmin ediyorum, duymamaya çalışacaksınız.

Başlarda bunlar hep oluyor ne yazık ki, hele de eşiniz evlenene kadar hep ailesiyle kaldıysa. Anne babalar çocuklarını başının çaresine bakacak şekilde yetiştirmeyip sonra da karışmaya devam ediyorlar ne yazık ki, bir iki senede azalarak biter diye tahmin ediyorum, duymamaya çalışacaksınız.
aynen eşim hiç ailesinden ayrı yaşamamış, ben de tam tersi kendim yaşadım yıllarca evimin tüm sorumlulugunu alıp. ve eşim bi evin bi oğlu

hamileyim henüz iki aylık
Yanmıştı devrelerim :D
Sağlıkla kucağına al inşallah,e o zaman üzme kendini boşver yapsın.Belki hamilesin diye yardım etmek istiyordur.
Bu şekilde yaklaş ,
Teşekkür ederim hamileyken yardımcı oluyorsun,bebek doğunca ben yaparım zahmet ediyorsun vs gibi şimdiden aklına sok.

Yanmıştı devrelerim :KK70:
Sağlıkla kucağına al inşallah,e o zaman üzme kendini boşver yapsın.Belki hamilesin diye yardım etmek istiyordur.
Bu şekilde yaklaş ,
Teşekkür ederim hamileyken yardımcı oluyorsun,bebek doğunca ben yaparım zahmet ediyorsun vs gibi şimdiden aklına sok.
aynen dediğin gibi iyi niyetli ama şimdiden çocuk olunca bana emzirmekten başka bi iş düşürmeyeceğini ima ediyo çocuğumun herşeyini o yapacakmış !!!

Back