- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
zaten karncalar yüzünden tasncaz bu gidisleEve karınca geldi mi o evden taşınmaya işaret derlertuz dokseniz tuza gelmiyorlar diye biliyorum
hemen hatrlayın lütfenBir yağ vardı iyi geliyordu adını hatırlayınca yazcam. Bir anda aklıma gelmedi
Ya çay ağacı yağı ya nane yağı idi. Domates sapı, sirke vs neler denemiştik. İki yağdan biri sayesinde kurtulmuştuk. Bir kaç yıl önceydi. Hangisi olduğunu tam hatırlayamadım.hemen hatrlayın lütfen
aa deniycem tesekkur ederim cok cokYa çay ağacı yağı ya nane yağı idi. Domates sapı, sirke vs neler denemiştik. İki yağdan biri sayesinde kurtulmuştuk. Bir kaç yıl önceydi. Hangisi olduğunu tam hatırlayamadım.
hangi marka aceba bebek pudrasi miPudra dökün ama hemen temizlemeyin 2 3 gün kalsın ben öyle kurtuldum
Çam terebenti olabilirmiBir yağ vardı iyi geliyordu adını hatırlayınca yazcam. Bir anda aklıma gelmedi
imon köyün ve çürüğüne kadar bekleyin eskiden okullarda olurdu tebeşir onu alın nerdeyse düz bir çizgi çizip evin dışına çıkarın onlar çıkması gerektiğini anlarmış birde cam terebenti sür bunları biliyorumarkadaşlar merhaba evimide özellikledw mutfagımda bir cok karınca mevcut netten arastrdgmda sirke felan yazyor döktüm gecmedi ilac almayı düsünüyorum pratik yollar mevcut mu ya da varsa ilac onerinizi yazarsaniz sevinirim iyi aksamlar
Aynen aynen bebek pudrası markasız bişeydi milyoncularda satılanlardan almıştımhangi marka aceba bebek pudrasi mi
Yok değil. Ya çay ağacı yağı ya nane. Eminim ikisinden biri olduğuna. Biri örümcek tutmasını engelliyor diğeri karıncaları kaçırıyordu. Hangisi hangi işe yarar onh unutmuşumÇam terebenti olabilirmi
L
imon köyün ve çürüğüne kadar bekleyin eskiden okullarda olurdu tebeşir onu alın nerdeyse düz bir çizgi çizip evin dışına çıkarın onlar çıkması gerektiğini anlarmış birde cam terebenti sür bunları biliyorum
[/QUOTEaa cok ilgincmis deneyecegim tesekkur ederim
yaaa evet bendede durum öyle tezgahın üstünde bile varlar insan ister istemez huylanıyor bende bir deneyim cozumleri olmadi ilaclatrm artkBenim de evimi karıncalar basmıştı. İnternette yazan her şeyi denedim gitmediler, karınca ilacı aldım fayda etmedi. Her sabah tezgahtan karıncaları silip öyle mutfağı kullanabiliyordumSon çare tüm evi ilaçlattım balkonlar dahil, o şekilde kurtuldum 2 senedir rahatım.
tamamdr tesekkur ederimAynen aynen bebek pudrası markasız bişeydi milyoncularda satılanlardan almıştım
Salatalık kabugu ve limonda işe yarıyor. Limon küf tutunca daha da iyi.arkadaşlar merhaba evimide özellikledw mutfagımda bir cok karınca mevcut netten arastrdgmda sirke felan yazyor döktüm gecmedi ilac almayı düsünüyorum pratik yollar mevcut mu ya da varsa ilac onerinizi yazarsaniz sevinirim iyi aksamlar
deneyecegim tesekkur ederimSalatalık kabugu ve limonda işe yarıyor. Limon küf tutunca daha da iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?