• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi hangi renge boyatsam

ay bende beyazcıyım benımduvarları kaynanam kreme boyatmıs brde sılınen boya hıc sevmıyom :KK12:

Benim oda ve antre kremdi beyaza boyadık aydınlık oldu baya kar topu rengide güzel

İç mimar bi arkadasim vardi evinin duvarini siyaha boyatmisti. Bence buz mavisi cok hos duruyor :) bir duvar farkli bir duvar farklida cok hos

amanın sıyah :KK70: ben cesaret edemezdım emınm harıka olmıstur ama ben kasvet çagrıstıracak seylerden uzak dururum benım yasayacagım yer mumkın mertebe ferah dingin ve sade olsun ısterım ancak oyle huzur buluyrum... Farklı renklerdekı duvarları da begenıyrıum ama bırbırının tonu olan ıkı renk kullanıldıgı surece :) bırde oyle ekşınlara grmek ıcın yayla gıbı evın bb olacak o zaman super oluyo

Mobilyanızın rengine ve tarzına göre değişir bence. Biz de yeni boyattık, somon rengi ve şampanya renkleri mevcut. Eşyama beyaz asla gitmezdi, hatta kırık beyaz bile.... Renkliden kullandım tercihimi

K kartanesikar
Kum beji, beyaz, krem, şampanya.. benim bu renklerden içim daraldı..
Pastel tonları düşünebilirsiniz. Mobilyalarınız açık renkse çok güzel olur.
Bu senenin rengi yeşil tonları ;)

Kesinlikle buz yeşili öneririm her tür mabilya ve tarza gidiyor.Ayrıca aldığı ışığı yansıttığı için aydınlık oluyor.Naçizane tavsiyemdir :) sevgiler...

Netten baktım renk çok belirgin olmayabilir de bu Meltem rengi ile bizim kum beji duvarlarımız arasında bir fark göremedim

Hoş markadan markaya da değişiyor ışık açısına göre de değişiyor renkler

Ben her daim kullanılacak renklerden yanayım

Modası geçti denmesin yani

Bambu yeşili oda yaptırıp çok öven arkadaş 6 ay sonra geri krem tonlarına dönmüştü

Dyo
Oya çiçeği ve alaçatı denedim ben, bir duvar biri bir duvar diğeri şeklinde, ya da bazı odalarda girintiler koyu diğer kısımlar açık şeklinde. Ben öok yakıştırdım, tavsiye ederim.

Back
X