- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
- Konu Sahibi kartanesikar
Kizlar evimde tadilat var boyaya gecilcek 2 gune kadar dyo meltem rengi dusunuyorum.Evinde bu rengi kullanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu nereye acmam gerekiyorduKonu yanlış yere açılmış sanırım
Tesekkur ederim canm yorumun icinGüzel renk. Çocuk falan yoksa hafif kırık beyaz öneririm evi çok temiz ve aydınlık gösteriyor.
İç mimar bi arkadasim vardi evinin duvarini siyaha boyatmisti. Bence buz mavisi cok hos duruyor :) bir duvar farkli bir duvar farklida cok hosay bende beyazcıyım benımduvarları kaynanam kreme boyatmıs brde sılınen boya hıc sevmıyom![]()
İç mimar bi arkadasim vardi evinin duvarini siyaha boyatmisti. Bence buz mavisi cok hos duruyor :) bir duvar farkli bir duvar farklida cok hos
Icinize sindiyse ne mutluMobilyanızın rengine ve tarzına göre değişir bence. Biz de yeni boyattık, somon rengi ve şampanya renkleri mevcut. Eşyama beyaz asla gitmezdi, hatta kırık beyaz bile.... Renkliden kullandım tercihimi
Bende başlığı okudum ve meltem rengini önerecektim :) baktım sen yazmışsın ben 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederimKizlar evimde tadilat var boyaya gecilcek 2 gune kadar dyo meltem rengi dusunuyorum.Evinde bu rengi kullanan var mı?