- 21 Eylül 2015
- 34
- 2
- 36
- 34
Kuru patlıcan dan ürüyorlarmiş kuribakliyattan dıger adıda nikotin bocegiymis, okadar çok arastirdikki iktisat yapicam üzerine ama yok işte bulamiyoruzzPatlıcandan böcek üremez
Muhakkak bir yerden geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru patlıcan dan ürüyorlarmiş kuribakliyattan dıger adıda nikotin bocegiymis, okadar çok arastirdikki iktisat yapicam üzerine ama yok işte bulamiyoruzzPatlıcandan böcek üremez
Muhakkak bir yerden geldi
Evet arrik herşeyim buzdolabında ama hiç bir faydasi yok şuan malesefCeviz varmı evde ceviz de çok oluyor,maalesef
Bendede olmuştu cevizleri attım bitti gitti
Ve memleketten gelen erzak lari buzdolabında saklayın
Kuru bakla,kurutulmuş taze fasulye,ceviz,meyve kurları v.s
Bende tam onu diyecektim kuru baklagiller sıcaktan bozulunca olan böceğimi kastediyorsunEvet Ev kendimziin site içerisinde, camlarda da sitemlik var, bizimki Kurupatlicandan üredi ve düş fırçasının içine kadar hee yere yayıldı
. Herşey yıkanıp ilaclandigi için bildiğiniz eve yeni taşınır gibi ve hiç bişey kalmadı evde, uyku bile uyuyamiyorum acaba üzerimize gelcek mi geziyor mu
Eve taşınırken emlakçı ev boş kaldığı için olmuş ufak bir ilaçlama yapın dedi yaptık yaptırdık ama fayda etmedi eski parkeydi çıtçıt ahşap parke içine yerleşmişler artık komple sökülmesi gerekiyor demişti ilaçlayan..Neden böcek bastı evinizi nedeni neymiş
Apartmanı bahçeyi de ilaclasinlar. Kokulu ilaçlamadan sonra evde sinek bile yaşayamıyor.Profosyenel ilaclandi hemde 2 kere ama yok vala Devam ediyor, bir kere kokulu ağır bir kere de kokusuz ilaclandi
Aynen öyle bizim resmen bütün evi sardılar çocuğun iç çamaşırlarına kadar herşeyi yıkayıp Ilacladik hala var cildirica.lmAaa geven hafta benimde evimi basmıştı. Ben de adı nedir diye merak etmiştim susam böceği. Dolap da kuru patlıcan ve kuru reyhan vardı ısıdan dolayı onlardan gelmiş her yeri basmış herşeyi çöpe atıp eşimle dolapları sildik bittiler. Perdeye kadar sarmıştı kapalı un poşetine bike girmiş hiç kıpırdamıyorlar sen vuruncada ucuyorlar ölü takilidi sanki yapiyorlar
Yuva var mı yok mu bilemiyorum ko bu sabah ta içerde buldum her odada var yine, tüm nakliyatı atmıştık herşeyi ondan mutfakta görünürde yok gerçekten beynim ağarıyor artık , tüm ev ilaçlı zaten oluyoa tr ama heryerdelerAyni susama benzeyen ucan bocek demissiniz, gecen yillarda bizim evdede oldu. Hatta konu actim burada.
Bu bocekler camdan giriyorlar, yuva varsa ilac falan cok fayda etmiyor. Kristal gibi yuvalari oluyor ve sanirim oraya ilac girmiyor. cok cabuk cogaliyorlar. Bende kirmizi toz biberin icine yuva yapmislardi. Ordan butun evi sarmislar.
Normal ilaclamanin disinda sinek ilaci almistim gordugum yerde ilac sıktım. Zamanla azaldilar.uc dort ayi buldu bitmesi. Ama mutlaka her gordugunuzu öldürün.
Bizim mahallede bir cok kiside vardi o donem. Birinin tarhanaya yuvalanmislar birinin kuru yufkaya. Genelde yiyeceklere yuva yapiyorlar. Evin icinde yuva yoksa ilac ve oludurerek azalacak baska care yok malesef.
Kokulu ilaç eve bile yapıldı ama yumurta varsa işlemez dediler ve islemddiApartmanı bahçeyi de ilaclasinlar. Kokulu ilaçlamadan sonra evde sinek bile yaşayamıyor.
Biz de evi gümüş böceği için ilaclattik. Bizi da ilaçlamadan 15 gun sonra yavrular çıkmıştır, onlar üremeye başlamadan tekrar ilaclamaliyiz diye aramışlardi. Bir de bu şekilde bir ilaçlama yapsanız.Haklisiniz onlarda yavrular yumurtalar ölmez demisti bende sirkeli suyla silip arkadaş ilacliyoruz ama hala var mutfakta hiç görmedim ama smdi de yatak odası ve çocuk odasından tekrar basladi
Eğer kuri bakliyat vs varsa evde dışarda herşeyi atın baharatlarda kontrol edin orda başlayıp her yere yayiliyorlarNiye oluyor bu bocekler ? Buguj yatak odamda halinin ustunde 4 tane ölmuş bocek gordum evimde de minik ucussan boceklr var. Acaba ben mi pisim falan ondanmi geliyorlar
Bizde iyle yaptık ilk kokulu ilaclatij 15 gün sonra tekrar Ilacladilar 1 ay eve girmedik ama hala bitmiyorBiz de evi gümüş böceği için ilaclattik. Bizi da ilaçlamadan 15 gun sonra yavrular çıkmıştır, onlar üremeye başlamadan tekrar ilaclamaliyiz diye aramışlardi. Bir de bu şekilde bir ilaçlama yapsanız.
Evet ilaçlamadan sonra evdeki her şeyi sildik, yikadik çok zor oluyor. Ancak evı ilaçları gidip 15 gün sonra 2. İlaçlamayi yaptırıp sonra eve tekrar gelirseniz çözülür gibi geliyor.
O zaman dışarıdan tekrar geliyor. Yani yan komşudan olabilir. Apartmanın içine yuvalanmis olabilir.Bizde iyle yaptık ilk kokulu ilaclatij 15 gün sonra tekrar Ilacladilar 1 ay eve girmedik ama hala bitmiyor
Bir de başka bir ilaçlama firması ile konuşun. Aynı firma ile 2 ilaçlamayi yapmışsınız ama kullandıkları ilaç bu böceğe uygun değildi belkide.O zaman dışarıdan tekrar geliyor. Yani yan komşudan olabilir. Apartmanın içine yuvalanmis olabilir.
Bir de arkadaşlar kur gıda maddelerine yuva yapıyor demişler. Her şeyi buz dolabına koyun dışarıda tuz bile bırakmayın. Bakliyatlari vs atın. Evi temizleyin tekrar. Uçuyorsa cam pencereden gelir ama esas evdeki yarıklari çatlakları silikon ile kapatın. Ayrıca sıcak buhar üfleyen temizleyici cihazlar var. Onlar yarık ve çatlaklara yapılmış böcek yuvalarını yok eder. Çok da güzel temizlik yaparlar. Yüzey temizliğinde öyle bir şeyler kullanabilirsiniz.