- 10 Şubat 2015
- 215
- 131
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
Hayır canım çatı tahta yani sonradan yapılmış oradan Düşüyor sadece bir odayaAyy ben çok korkarım
Düştükleri yeri kapatsanız? Baca deliğinden falan mı geliyor?
Canım benim Çatıdan Düşüyor böcekler evde yuvası yokBöcek ilaçlama firmasını arayın.onlar gelip dip köşe ilaçlıyorlar.siz de evdeki delikleri kapatın iyice.kuşlara nasıl çözüm bulunur bilmem ama böceklere tek çözüm firma.
Canım o zaman çatıya kuşların girişini engellemek için ordaki delikleri kapatın ve sonra çatıyı ilaçlatın.kuşların yumurtaları yoksa elbet kendilerine başka bir yer bulurlar yuva içinCanım benim Çatıdan Düşüyor böcekler evde yuvası yok
Tavandan Düşüyor tavan sonradan yapılma tahta birşey tavanın üstü çatıböcek ilaçlama şirketini arayın hmn.. odaya nasıl düşüyo anlamadım orayı
kızlar benim evim en üst kat Çatıdada kuş yuvası var tavandan 6 Bacaklı üstüne basınca ölmeyen ikiye ayrılmadan ölmeyen böcek Düşüyor. Siyah renkli. Böcek ilacı sıktım ama yuvası Çatı onların Düşüyor yani sürekli. Yönetime söyledim ama ilgilenmiyorlar bütün gün böcek topluyorum. Ne olur bir akıl verin bana
kızlar benim evim en üst kat Çatıdada kuş yuvası var tavandan 6 Bacaklı üstüne basınca ölmeyen ikiye ayrılmadan ölmeyen böcek Düşüyor. Siyah renkli. Böcek ilacı sıktım ama yuvası Çatı onların Düşüyor yani sürekli. Yönetime söyledim ama ilgilenmiyorlar bütün gün böcek topluyorum. Ne olur bir akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?