Evimi basan karıncalar :(

Ciktigini tahmin ettiginiz duvara bastan sona alçı dökün hattta bütun evin dıs duvar kenarlarina alçı dökün ..öle karafille limonla geçmez
Not:çeken bilir :))

Siz yine de bir kaç küp şeker atın aşağıya gelmezlerse ne ala, gelirse de başka yöntemleri kullanın.Benim evime de geliyorlar ama bir şey yapamıyorum.sakızla kapatmaya çalışın. Bir süre sonra gidecekler...
nasıl yani balkondan aşağıya küp şeker mi atayım?
onun 8 kattan kokusunu alıp karınca nasil gelmesin:/

Ciktigini tahmin ettiginiz duvara bastan sona alçı dökün hattta bütun evin dıs duvar kenarlarina alçı dökün ..öle karafille limonla geçmez
Not:çeken bilir :))
balkona o deliğe derz doldurmayı düşündüm ama tüm eve yapamam çünkü yerler parke.

ben ilaclayabilirim çocuk yok ama başka yöntem bulursam ilaç istemiyorum. Sizin iş daha zormuş
[/QUOTE]
Evet benim iş zor
Ev arkadaşı gibi olduk zaten
Ne yapsam ne yapsam diye diye birkaç aydır beraber yaşıyoruz karıncalarla :)

Müstakil evde otururken bende bu sorunu çok yaşamıştım...öldürmeden kurtulmak istiyorsanız domates yaprağı bende tek çözüm oldu..ilk gün etkilenmiyorlar ama sonra kayboluyorlar..balkonda çiçek varsa toprağından geliyor da olabilir..
Bizimkiler etkilenmiyor hic hatta üstunden falan geçiyorlar yaprağın:işsiz:

Ben de bıktım karıncalardan, nasıl bir ilac bu bahsettiginiz
Kuucuk.kutu gb bisey beyaz yazlikta da vardi ordan tecrubeliyim bi koyuyorun dolastiklari yerlere hemen 3 gunj buluyor ama kesiyor butun marktlerde vat igloya benziyo bu evim toprak ustune yapildi direk ondan burda daha yogundu 2 tane koydum yogun olduklari yerlere tabj kesif yapiyorum nerden cikiyor diye onun icine giriyorlar yuva gibi delikli orada ilac bulasiyormus ayaklarina sonra yuvaya tasiyip orada bulasiyormus digerlerine cok uzgunum evde tek olsam.sorun etmem ama gelen insan da birsey yemiyor hatta konu bile acacaktm ki btti cok sukur

Kuucuk.kutu gb bisey beyaz yazlikta da vardi ordan tecrubeliyim bi koyuyorun dolastiklari yerlere hemen 3 gunj buluyor ama kesiyor butun marktlerde vat igloya benziyo bu evim toprak ustune yapildi direk ondan burda daha yogundu 2 tane koydum yogun olduklari yerlere tabj kesif yapiyorum nerden cikiyor diye onun icine giriyorlar yuva gibi delikli orada ilac bulasiyormus ayaklarina sonra yuvaya tasiyip orada bulasiyormus digerlerine cok uzgunum evde tek olsam.sorun etmem ama gelen insan da birsey yemiyor hatta konu bile acacaktm ki btti cok sukur
Teşekkür ederim bi bakayım ben de bu ilaca

X